شرائط حاکم بر بازار فناوری و رفع نیاز در صنعت نفت رصد می‌شود

کارگروههای ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و زغالسنگ معاونت علمی به‌ منظور رصد شرائط حاکم بر بازار فناوری و رفع نیاز در صنعت نفت تشکیل شد.

به گزارش شانا، جعفر توفیقی، دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و زغالسنگ معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به تشکیل این کارگروه‏ها و رویکرد این ستاد گفت: ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و زغالسنگ بر مبنای بیانیه تصویب شده در جلسه راهبردی ستاد و جهت دستیابی به اهداف کلان و چشم‌انداز ترسیم‌ شده در بسته آرمانی خود، کارگروههای تخصصی مطالعات راهبردی، بهبود فضای کسب و کار و حمایت از طرحهای توسعه فناوری را تشکیل داد.

رویکرد ارزش‌ آفرینی در صنعت نفت از طریق توسعه فناوری و نوآوری

وی با اشاره به رویکرد یگانه همه کارگروههای تشکیل شده این رویکرد را رصد شرائط محیطی حاکم بر بازار فناوری و نیازهای صنعت نفت (تقاضا) از یک سو و روند رشد توان تکنولوژیک و فناوریهای موجود (عرضه) از سوی دیگر دانست و افزود: هدف مشترک توسعه ارزش‌ آفرینی در صنعت نفت از طریق توسعه فناوری و نوآوری در سرلوحه کار همه کارگروهها قرار دارد.

توفیقی با بیان این که کارگروهها ترجیحا به کار اجرایی توسعه فناوری ورود نخواهند کرد تصریح کرد: ماهیت فعالیت کارگروهها از نوع سیاستگذاری، تسهیلگری، تنظیمگری و حمایت غیر مستقیم از استقرار فناوریهای بومی‌ شده است، بنابراین کارگروهها ترجیحا به کار اجرایی توسعه فناوری ورود نخواهند کرد.

دبیر ستاد فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و زغالسنگ معاونت علمی در تشریح نحوه عملکرد این کارگروه ادامه داد: کارگروه مطالعات راهبردی در نظر دارد با بهره‌گیری از دیدگاههای کارشناسان زبده و همفکری متخصصان و دست‌اندرکاران، به‌ طور مستمر مشکلات و مسائل راهبردی و کلیدی حوزه فناوری را در صنعت نفت شناسایی و اولویت‌ بندی کرده و نتایج را به‌ منظور کار بیشتر در قالب صورتمسئله‌ هایی در معرض چاره‌ اندیشی اشخاص و نهادهای ذیصلاح قرار دهد.

پایش محیط کسب و کار و آسیب شناسی مداوم در صنعت نفت

وی عنوان کرد: شیوه کلی کارگروه بهبود فضای کسب و کار، به صورت ایجاد یک گروه مشورتی از نخبگان بخش خصوصی، آشنا به کلیات توسعه فناوری در صنعت نفت و گاز و فضای کسب و کار بوده که این گروه به پایش محیط کسب و کار و آسیب شناسی مداوم آن خواهد پرداخت.

توفیقی بیان کرد:‌ این کارگروه با همفکری شرکتها، انجمنها و نهادهای خصوصی و دولتی مختلف، تلاش می‌کند از یک سو راهکارهایی برای رفع موانع ورود به بازار بیندیشد و از سوی دیگر ریسکهای بقای شرکتها را در بازار  کاهش داده  و مدیریت کند.

دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و زغالسنگ معاونت علمی ابراز امیدواری کرد که هر سه کارگروه تشکیل شده، در تعامل، همکاری و هم افزایی با یکدیگر، ستاد را در دستیابی به اهداف خود یاری کنند.

کد خبر 249791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =