بومی سازی 310 قطعه اساسی خدمات فنی حفاری

رئیس مهندسی و فناوری ساخت شرکت ملی حفاری با اشاره به بومی سازی 310 قطعه خدمات فنی حفاری گفت: با هدف بالابردن کیفیت و تنوع بخشیدن به تولید قطعات و تجهیزات کاربردی در صنعت حفاری، رقابت میان شرکتهای سازنده و صنعتگران داخلی افزایش خواهد یافت.

به گزارش شانا، جعفر تهماسبی، رئیس مهندسی و فناوری ساخت مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: هم‌اکنون 220 شرکت از استانهای صنعتی کشور در زمینه ساخت قطعات و تجهیزات حفاری با این شرکت همکاری دارند که از این تعداد، 130 شرکت از استان خوزستان هستند.

تهماسبی افزود: با توجه به روند افزایش پیشنهادها و درخواستهای همکاری، طی فراخوانی از شرکتهای فعال در این عرصه خواسته شد تا نسبت به معرفی و ارائه توانمندیهای خود اقدام کنند.

وی اظهارکرد: در این زمینه، بیش از 260 شرکت از سراسر کشور فرمهای مربوط را تکمیل و ارسال کردند که تاکنون 60 درصد آنها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است.

تهماسبی با اشاره به این‌که ارزیابیهای به عمل آمده براساس مستندات ارائه شده و بازدیدهای میدانی از کارگاهها صورت می‌گیرد، گفت: براین اساس شمار شرکتها و سازندگانی که شرائط لازم را برای حضور در مناقصات شرکت ملی حفاری ایران خواهند داشت افزایش می‌یابد.

به گفته وی، این مسئله زمینه‌ای برای توجه بیشتر به کیفیت تولیدات طبق استانداردهای صنعت حفاری همسو با کمیت ساخت خواهد بود.

رئیس مهندسی و فناوری ساخت شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به تخصیص اعتبار امسال برای ساخت افزون بر 700 قطعه پرمصرف در عملیات و خدمات فنی حفاری، افزود: از این تعداد تاکنون 310 قطعه اساسی طراحی و بومی سازی شده و در چرخه مصرف قرار گرفته است.

وی با بیان این‌که در مراحل طراحی و ساخت این قطعات متخصصان و کارشناسان ملی حفاری نظارت مستقیم دارند، اظهارکرد: دیگر قطعات مشخص شده در فهرست ساخت امسال نیز در حال حاضر فرآیند تولید را طی می کنند.

تهماسبی گفت: با توجه به ضرورت در دسترس بودن قطعات یدکی دستگاهها و تجهیزات برای پیشگیری از وقفه در عملیات، با برنامه‌ریزی به عمل آمده، قطعات پرمصرف دکلهای جدیدی که از این پس به ناوگان حفاری شرکت افزوده می‌شوند قبل از راه‌اندازی دکل در فهرست طراحی و ساخت قرار می‌گیرد که این اقدام تاثیر بسزایی در کاهش کار عملیات حفاری دارد.

رئیس مهندسی و فناوری ساخت شرکت ملی حفاری ایران یادآور شد: در نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان که آذرماه امسال در اهواز برگزار می‌شود شاهد رونمایی شماری از قطعات و تجهیزات مهم حفاری خواهیم بود که نشانگر تنوع و کیفیت تولیدات داخلی در این صنعت راهبردی است. 

کد خبر 249922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =