به گزارش شانا، سعید مهتدی در مورد تاثیر اجرایی شدن قراردادهای جدید نفتی بر کسب و کار انرژی در ایران اظهار کرد: مشارکت با شرکتهای خارجی در پروژه های جدید نفتی تاثیرات بسیار مثبتی در فضای کسب و کار خواهد داشت.
وی با بیان این که در حال حاضر بیشتر سازندگان داخل گرچه توانایی بالایی دارند اما به دلیل کمبود سفارش کار با ظرفیت پایین کار می کنند، تصریح کرد: سفارشهای جدید سبب فعال شدن کارخانه های قطعه ساز می شود. صنعت به صورت یک زنجیره است و با فعال شدن بخشی از آن بقیه چرخهای صنعت هم به گردش درمی آیند.
رئیس هیئت مدیره ستصا در پاسخ به این سئوال که آیا کیفیت تجهیزات ساخت داخل مورد تایید غولهای نفتی که قرار است برای اجرای پروژه های جدید بالادست نفت به ایران بیایند، قرار می گیرد، گفت: سازندگان ایرانی، استانداردهای اروپا را کاملا رعایت می کنند. به همین دلیل تولیدهای ما از نظر استاندارد کیفیت قطعه برای خارجیها قابل قبول است.
به گزارش ستاد خبری کنفرانس تهران، مهتدی همچنین در مورد استاندارد قطعات ساخته شده در داخل افزود: البته در بحث استاندارد قطعه علاوه بر کیفیت ساخت، بحث زمان و قیمت هم مطرح است. مسلم است که سازنده داخلی باید بتواند از نظر قیمتی کاری رقابت پذیر عرضه کند.
این فعال بخش خصوصی با اشاره به این که در مدل جدید قراردادهای جدید نفتی، شرکتهای خارجی موظفند در کنار شرکتهای داخلی قرار بگیرند و با آنها مشارکت کنند، افزود: سازندگان ما با فرهنگ کار خارجی و استانداردهای خارجی ها آشنا هستند. خوشبختانه در مدل جدید قراردادهای نفتی بحث برقراری ارتباط فنی و تکنولوژی هم دیده شده است که این موضوع سبب می شود تا کیفیت قطعات ساخت داخل بالاتر برود.
به گفته وی، گیفیت کالاهایی که هم اکنون نیز تولید می شوند قابل قبول است.
رئیس هیئت مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران در خصوص این که آیا مشارکت با شرکتهای خارجی و انتقال تکنولوژی روز دنیا به شرکتهای داخلی می تواند آنها را به صادر کننده قطعه هم بدل کند، گفت: به دلیل تحریم در بعضی حوزه های صنعت از نظر تکنولوژی عقب هستیم.
وی افزود: انتقال تکنولوژی و مجهز شدن به دانش روز می تواند به افزایش بهره وری در شرکتهای داخلی و حرکت آنها به سمت صادرات کمک کند.
مهتدی همچنین به تاثیر کار کردن شرکتهای داخلی در کنار شرکتهای خارجی اشاره کرد و افزود: وقتی با شرکتهای بزرگ کار کنیم ناخودآگاه بحث کیفیت هم مطرح می شود. در این شرائط وقتی خریداران ببنند سازندگان داخلی در کنار یک برند خارجی و با مشارکت آنها در حال تولید هستند، اطمینان بیشتری به قطعات پیدا می کنند.
به گفته وی، همه این موارد دست به دست هم می دهند تا سطح دانش سازنده داخلی ارتقا پیدا کند و سهم بیشتری ـ چه در بازار داخل و چه در بازار منطقه ـ کسب کند.
به گزارش شانا، مدل جدید قراردادهای نفتی ایران، هفتم و هشتم آذرماه در سالن اجلاس سران معرفی می شود.
نظر شما