به گزارش شانا، فراز سجدهای، رئیس اندازهگیری و صحهگذاری شرکت بهینهسازی مصرف سوخت اظهار کرد: هدف از برگزاری همایش اندازه گیری و صحه گذاری و کاربردهای آن در طرحهای بهینه سازی آشنایی صاحبنظران با پتانسیل کارآیی انرژی و نقش اندازهگیری و صحهگذاری در طرحهای بهینهسازی و نیز قراردادهای مبتنی بر عملکرد است.
وی افزود: در طرحهایی که با استفاده از پتانسیلهای ماده 12 قانون رفع موانع تولید و ارتقای نظام مالی کشور تعریف میشوند، بازپرداخت سرمایهگذاری براساس نتایج حاصل از عملکرد آن خواهد بود و اندازهگیری و صحهگذاری نتایج اهمیت بسیار زیادی خواهد داشت.
سجده ای با بیان این که آشنایی هرچه بیشتر مدیران و تصمیمگیران حوزه دستگاههای اجرایی، بانکها و سرمایهگذاران سبب ایجاد درک مشترک بیشتر در میان ذینفعان خواهد بود، تصریح کرد: در این همایش سعی شده از نمایندگان همه ذینفعان کلیدی و همچنین از رؤسا و نمایندگان اتاقهای بازرگانی به عنوان نمایندگان بخش خصوصی و سرمایهگذار دعوت شود.
وی با اشاره به این که آییننامه ماده 12 در میان مدارک و مستندات هرگونه طرح بهینهسازی را برای ارائه به شورای اقتصاد، وجود روش اندازهگیری و صحهگذاری الزامی کرده است، گفت: تهیه این سند در مرحله امکانسنجی طرح این اطمینان را بوجود خواهد آورد که اندازهگیری و صحهگذاری نتایج طرح مربوطه با دقت قابل قبولی معتبر و قابل اطمینان خواهد بود.
سجده ای یادآور شد: شرکت بهینهسازی مصرف سوخت همسو با اجرای وظایف خود از سال گذشته اقدام به تهیه زیرساختهای مربوط به این مقوله از جمله در دسترس قرار دادن نسخه ترجمه شده پروتکل بینالمللی اندازهگیری و صحهگذاری عملکرد انرژی(IPMVP) و حمایت از برگزاری آموزشهای متخصصان اندازهگیری و صحهگذاری با استفاده از الگوی متناظر خارجی آن و برگزاری آزمونهای مربوطه کرده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، وی با اشاره به این که دوره های آموزشی اندازه گیری و صحه گذاری از تیرماه امسال آغاز شده است، ادامه داد: تاکنون 150 نفر در این دوره ها شرکت کردهاند که از این میان 58 نفر آزمون مربوطه را با موفقیت پشت سر گذاشتهاند.
رئیس اندازهگیری و صحهگذاری اظهار کرد: به افراد آموزش دیده مدرکی تحت عنوان «متخصص ایرانی اندازهگیری و صحهگذاری(ICMVP)» داده خواهد شد و این افراد قادر خواهند بود تحت ضوابط تعریف شده در قالب شخص حقیقی یا حقوقی به ایفای نقش ناظر طرحهای مصوب ماده 12 رفع موانع تولید بپردازند و با توانمندسازی برنامهریزی شده، نقش مشاور را برای تهیه طرحهای اندازهگیری و صحهگذاری متقاضیانی که مایل به ارائه طرحهای بهینهسازی در قالب ماده 12 هستند ایفا کنند.
وی با اشاره به نقش بانکها در قراردادهای ماده 12 قانون رفع موانع تولید و برگزاری همایش اندازه گیری و صحه گذاری اظهار کرد: بانکها به عنوان تأمینکنندگان مالی اینگونه طرحها باید با قراردادهای مبتنی بر عملکرد و پروتکل تأمین مالی مرتبط با بهینهسازی مصرف آشنا شوند. به همین سبب، از رئیس هیئت مدیره سازمان ارزیابی انرژی (EVO) دعوت شده تا در این همایش به ارائه سخن بپردازد.
سجده ای گفت: روز 24 آذرماه نیز کارگاهی برای آشنایی با پروتکل بینالمللی تأمین مالی کارآیی انرژی (IEEFP) ترتیب داده شده است که از علاقمندان ورود به این عرصه در قالب بانکها و مؤسسات تأمین مالی، سرمایهگذاران و ناظران دعوت میشود در این کارگاه شرکت کنند.
نظر شما