ثبات بازار جهانی گاز افزایش می یابد

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان این که در 2 سال گذشته ظرفیت سازی مناسبی در صنعت نفت برای افزایش تولید نفت و گاز انجام شده است، افزود: ایران به بازار جهانی گاز ثبات می دهد.

سید سعید حیدری طیب در گفتگو با خبرنگار شانا، با اشاره به برگزاری اجلاس فوق‌العاده وزارتی و عادی کشورهای عضو مجمع صادرکنندگان گاز در تهران اظهار کرد: سه سمت در این مجمع به مسئولان ایرانی رسید. ازاین‌رو، نقش ایران در تحولات حوزه گاز پررنگ‌تر می‌شود.

این نماینده مجلس نهم با اشاره به گزارشهای وزیر نفت در خصوص برنامه‌های افزایش تولید نفت و گاز در کمیسیون انرژی افزود: به‌ یقین، سهم ایران در بازار جهانی نفت و گاز افزایش خواهد یافت به همین سبب در 2 سال گذشته صنعت نفت به سمت ظرفیت‌سازی حرکت کرده است.

عضو کمیسیون انرژی افزود: برنامه‌های ایران برای آینده حوزه گاز به‌طور کامل مشخص است. ازاین‌رو، اولویت در صادرات گاز با همسایگان است که از منظر اقتصادی برنامه‌ ای مطلوب ارزیابی می‌شود.

وی افزود: اجلاس سران مجمع جی یی سی اف در تهران برگزار شد. ازاین‌رو، به‌ یقین، تحولات حوزه گاز وارد مرحله تازه‌ای خواهد شد چون سیاستهای ایران همواره در حوزه انرژی منطقی بوده است. بنابراین، ثبات در بازار گاز افزایش خواهد یافت.

 گفتنی است: سومین اجلاس سران کشورهای مجمع صادرکنندگان گاز عصر دیروز در تهران برگزار شد.

کد خبر 250618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =