جایگاه مجمع جهانی گاز باید تقویت شود

جایگاه مجمع جهانی گاز باید در عرصه تعاملات بین المللی تقویت شود.

به گزارش خبرنگار شانا، تئودور اوبیانگ آنگوئما رئیس جمهوری گینه استوایی امروز (دوشنبه ـ  دوم آذرماه)  درسومین اجلاس سران کشورهای صادرکننده گاز(  جی. یی.سی. اف) اظهار کرد: بدون شک این اجلاس یکی از مهمترین رویدادهای مربوط به بخش انرژی بویژه صنعت گاز محسوب می شود.

 وی افزود: توسعه همکاریها میان کشورهای عضو می تواند در آینده صنعت گاز جهان تاثیرگذار باشد و باید اکتشاف، تولید و تجارت گاز طبیعی در آینده مورد توجه ویژه ای قرار بگیرد.

رئیس جمهوری گینه استوایی ادامه داد: ارتقای جایگاه مجمع در عرصه بین المللی نیازمند همکاری همه اعضا است و امیدوارم این اجلاس فرصت مناسبی برای توسعه همکاریها باشد.

 وی تصریح کرد: باید این انرژی پاک به عنوان محور توسعه پایدار از سوی همه کشورها با اهمیت تلقی شود و کشورهای عضو مجمع توجه ویژه ای به محیط زیست داشته باشند.

تئودور اوبیانگ آنگوئما اظهار کرد:  امیدوارم در اجلاس تهران شاهد همکاری و هماهنگی بیشتر اعضا برای تولید و صادرات گاز در آینده باشیم و منافع مشترک اعضا  مورد توجه قرار بگیرد و در این مسیر گینه استوایی آماده همکاری با اعضای مجمع است.

وی با بیان این که گینه استوایی از سال 2000 میلادی  وارد تولید و صادرات گاز شده است گفت: در کشورمان تولید گاز  از اهمیت بالایی برخوردار است و  تیروگاهها و صنعت برق نیز متحول شده است.

رئیس جمهوری گینه استوایی افزود: باید از گاز به عنوان یک نعمت خدادادی صیانت کرد و تلاش کنیم در عرصه های ملی و بین المللی از گاز به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

وی ادامه داد: هر کشوری دارای حق مالکیت بر منابع طبیعی خود است و باید روابط میان اعضا تقویت شود و از فناوریهای نوین برای توسعه صنعت گاز استفاده کنیم.

تئودور اوبیانگ آنگوئمااظهار کرد: باید مجمع بر تولید، تجارت و صادرات گاز نظارت داشته باشد و همچنین کشورهای بیشتری را در مجمع داشته باشیم  و در این مسیر از دیگر کشورهای تولید کننده گاز برای عضویت دعوت می کنیم.





 

کد خبر 250654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =