جعفر مدنی زادگان در گفتگو با خبرنگار شانا با اشاره به معرفی مدل جدید قراردادهای صنعت نفت در کنفرانس تهران گفت: آنچه مدیریت توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران در قراردادهای جدید از منظر منابع انسانی (Human Resource) دنبال می کند، بالندگی و ارتقای توانمندیهای سرمایه های انسانی صنعت نفت از رهگذر انتقال مهارتها و فناوریهاست.
وی با بیان این که افزایش توانمندیهای نیروی انسانی، به بهره مندی بیشتر از تکنولوژیهای روز، به سرانجام رسیدن طرحها و پروژه ها در مدت زمان کوتاهتر و حضور موثرتر کشور در مجامع بین المللی منجر می شود، افزود: توانمندسازی منابع انسانی از مسائلی بود که در همه جلسات بازنگری قراردادهای نفتی بر آن اصرار و تاکید شد و خوشبختانه مکانیزم خاصی برای ارتقا و نگهداشت نیروی انسانی در این مدل جدید قراردادی لحاظ شده و در حال تکمیل است.
به گفته مدنی زادگان، سرمایه انسانی صنعت نفت در دامان این صنعت پرورش یافته است و باید برای ارتقا و نگهداشت این سرمایه ها در دوران پسابرجام که قاعدتا با حضور بیشتر شرکتهای خارجی همراه خواهد بود، برنامه ریزی جامعی صورت گیرد و وزارت نفت نیز این موضوع را به طور جدی پیگیری می کند.
کنفرانس تهران 7 و 8 آذرماه امسال با حضور نمایندگانی از 45 کشور جهان و 130 شرکت داخلی و خارجی در سالن اجلاس سران برگزار شد. در این کنفرانس دو روزه، 6 پنل تخصصی با محورهای برنامه ریزی کلان اقتصادی در چارچوب اقتصاد مقاومتی، قراردادهای IPC از منظر حقوقی و قراردادی، معرفی ظرفیتهای داخلی کشور، معرفی طرحهای نفتی خشکی، دریایی و طرحهای اکتشافی کشور برگزار شد و شرکت کنندگان فرصت داشتند در نشستی جداگانه با طرح ابهامات و سئوالات خود، پاسخهای لازم را از اعضای کمیته بازنگری قراردادهای نفتی وزارت نفت دریافت کنند.
به گفته سیدمهدی حسینی، رئیس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی، استقبال بی نظیر شرکتهای خارجی برای حضور در کنفرانس تهران بسیار امیدوار کننده بود و این کنفرانس می تواند نقطه آغازی برای حرکت روبه رشد صنعت نفت ایران در دوران پسابرجام باشد.
نظر شما