به گزارش شانا میکائیل بارون فون اونگرن - اشترنبرگ امروز دوشنبه (شانزدهم آذرماه) در نشست تجاری سازندگان ماشین آلات صنعت پلاستیک و لاستیک آلمان در ایران افزود: هنوز آنچه باید در روابط با ایران انجام شود، صورت نگرفته و باید صبر کرد تا تحریمها برداشته شود و پس از آن محیطی جدیدی از تجارت میان دو کشور فراهم شود.
وی اضافه کرد: سرمایه گذاری، یک اتفاق خوب برای همه کشورهاست، زیرا می تواند فرصتهای شغلی ایجاد کرد و در کنار آن تاثیرهای سیاسی زیادی داشته باشد.
سفیر آلمان شرایط بی ثباتی در منطقه خاورمیانه را یادآور شد و گفت :بحرانهای شدیدی از جمله عملیات تروریستی و بحران مهاجرت را شاهد بوده ایم و سرمایه گذاری می تواند بخشی از این مسائل را برطرف کند.
وی اضافه کرد: 10 سال پیش آلمان شریک تجاری درجه یک ایران بود ،اما بعد از آن سقوط کرد و اکنون زمان آن رسیده که ارتباطات گذشته احیا شود.
این دیپلمات آلمانی، مشکلات بانکی، تامین مالی (فاینانس) و تضمین صادرات شرکتهای ایرانی را از جمله این مشکلات دانست و گفت: اطمینان داریم در طول چند ماه این محدودیتها را می توان برطرف ساخت.
پیش از این مدیر آلمانی اتاق بازرگانی ایران و آلمان گفته بود، رشد مبادلات تجاری دو کشور با لغو تحریمها تا سطح 6 یا هفت میلیارد یورو در سال 2016 مورد انتظار است.
نظر شما