راه اندازی بخش نفت آزادگان شمالی

مجری طرح آزادگان شمالی با اشاره به راه‌اندازی کامل بخش نفت این میدان نفتی گفت: بزودی شاهد تولید 75 هزار بشکه نفت از میدان آزادگان شمالی خواهیم بود.

کرامت بهبهانی در گفتگو با خبرنگار شانا با اشاره به روشن شدن مشعل میدان آزادگان شمالی در ماه گذشته ( آبانماه)، افزود: راه‌اندازی بخشهای مختلف این پروژه از مدتی پیش شروع شده و واحدهای آن یکی از پس دیگری در مدار قرار می‌گیرند.

وی با بیان این که در حال حاضر بخش نفت آزادگان شمالی کاملا راه‌اندازی شده است، تصریح کرد: بخش گاز نیز در مرحله آزمایش قرار داشته و بزودی وارد مرحله راه‌اندازی می شود.

مجری طرح توسعه میدان آزادگان شمالی با اشاره به آزمایشهای انجام شده برای راه اندازی خط لوله نیز ادامه داد: این بخش نیز بزودی راه‌اندازی خواهد شد.

بهبهانی ادامه داد: بعد از تکمیل راه‌اندازیها، دوره آزمایش تولید 21 تا 28 روز را خواهیم داشت که در این دوره باید ٢١ روز تولید بدون مشکل از میدان آزادگان شمالی صورت بگیرد تا فاز اول  این طرح آماده راه‌اندازی کامل برای برداشت روزانه ٧٥ هزار بشکه نفت شود.

به گزارش شانا، میدان آزادگان شمالی از جمله میدانهای مشترک نفتی ایران با کشور عراق است که میزان نفت درجای آن معادل ٥,٦ میلیارد بشکه برآورد شده است. طرح توسعه این میدان در دو فاز هریک با ظرفیت تولید ٧٥ هزار بشکه نفت در روز پیش‌بینی شده است که با بهره‌برداری هر دو فاز آزادگان شمالی تولید از این میدان در مجموع ١٥٠ هزار بشکه نفت خواهد بود که در این مقطع فقط فاز اول اجرا شده است.

 

کد خبر 251483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =