آماده تامین مالی مشترک پروژه‌ها هستیم

مدیرعامل بانک توسعه صادرات با اعلام آمادگی این بانک برای تامین مالی مشترک پروژه‌ها با اگزیم بانکها گفت: صدور ضمانتنامه‌های متقابل و تامین مالی تجاری از زمینه‌های همکاری است.

به گزارش شانا، علی صالح آبادی در بیست و یکمین مجمع اگزیم بانکهای آسیایی در ژاپن ضمن اعلام آمادگی بانک توسعه صادرات ایران برای تامین مالی مشترک پروژه ها با این اگزیم بانکها گفت: صدور ضمانتنامه های متقابل و تامین مالی تجاری از زمینه های همکاری است.

مدیرعامل این بانک باتشریح اهداف و راهبردهای بانک توسعه صادرات ایران، خدمات متنوع این بانک و نقش آن را در توسعه صادرات غیر نفتی تبیین کرد.

وی در ادامه با بیان سهم بخشهای مختلف اقتصادی در پرتفوی تسهیلاتی بانک توسعه صادرات و اجزای تشکیل دهنده داراییهای این بانک، به برخی پروژه ها و طرحهای تامین مالی شده بانک توسعه صادرات ایران مانند تامین مالی طرحهای انتقال برق کشور ارمنستان، توسعه شبکه جاده­ ای کشور گینه استوایی و شبکه آبرسانی کشاورزی کشور سودان اشاره کرد.

صالح آبادی در ادامه سخنرانی خود در جمع مدیران عامل اگزیم بانکها و موسسات اعتبار صادراتی کشورهای آسیایی با اشاره به  وضع اقتصادی  کشور در دوران پسا تحریم، همکاری شرکتها و نهادهای مالی را با ایران مثبت ارزیابی کرد و گفت: ارتقای جایگاه کشوری و ارتقای دورنمای ارزی بانک توسعه صادرات توسط نهادهای رتبه­ بندی بین المللی شاهدی بر این موضوع است.

صالح آبادی  افزود: توسعه روابط کارگزاری و صدور ضمانتنامه های ارزی در اولویت برنامه ­های بانک توسعه صادرات ایران در دوران پساتحریم قرار دارد.

وی بر تمایل بانک توسعه صادرات ایران به توسعه روابط با اگزیم بانکهای آسیایی و عضویت دائم  در مجمع این اگزیم بانکها تاکید کرد.

مجمع اگزیم بانکهای آسیایی در سال 1996  در راستای تقویت ارتباط، تبادل اطلاعات و تجارب، توسعه همکاریها و هماهنگی موسسات تامین مالی و اعتبار صادراتی کشورهای آسیایی به ابتکار اگزیم بانک کشور هندوستان تاسیس شد و علاوه بر برگزاری نشست مدیران عامل بانکهای عضو، دوره های آموزشی مختلفی را نیز  با هدف ارتقای عملکرد اعضا برگزار می کند.

کد خبر 251510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =