۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۸
  • کد خبر: 251518
پژوهشگاه صنعت نفت 5 دوره تخصصی برگزار می کند

5 دوره تخصصی در حوزه نفت به همت واحد آموزش پژوهشگاه صنعت نفت برگزار خواهد شد.

به گزارش شانا، بررسی رفتار رسوب آسفالتین در تجهیزات فرآیندی، دوره جامع شبیه سازی مخازن هیدروکربوری، دوره جامع مدلسازی مخزن با نرم افزار پترل، دوره عملیاتی طراحی رشته تکمیلی و طراحی و انتخاب مته حفاری به همت واحد آموزش پژوهشگاه صنعت نفت برگزار خواهد شد.

دوره بررسی رفتار رسوب آسفالتین در تجهیزات فرآیندی با هدف آشنایی هرچه بیشتر پژوهشگران و مهندسان با مفاهیم رسوب و نشت آسفالتین در تجهیزات فرآیندی و راهکارهای جلوگیری و حذف رسوب آسفالتین از 19 تا 23 دیماه برگزار خواهد شد.

محتوای این دوره آموزشی شامل رفتار دینامیکی رسوب آسفالتین در تجهیزات فرآیندی، رفتار ترمودینامیکی رسوب آسفالتین در تجهیزات فرآیندی، مدیریت پارامترهای عملیاتی در جلوگیری از تشکیل رسوب آسفالتین، تکنولوژی اولتراسونیک، مواد بازدارنده رسوب آسفالتین و معرفی نرم افزار‌های مرتبط با رسوب آسفالتین است.

بر پایه این گزارش، دوره جامع شبیه سازی مخازن هیدروکربوری (بسته نرم افزاری شلمبرژه) نیز با هدف آشنایی مرحله به مرحله با فرآیند شبیه سازی مخزن به طور پیوسته با بررسی و آنالیز عملی روی نمونه های حقیقی مخازن ایران به مدت ده روز در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار خواهد شد.

بر همین اساس با توجه به کار عملی با رایانه، متقاضیان در انتهای دوره توانایی شبیه‌سازی رفتار سیالات مخزن و رفتار دینامیکی سیالات هیدروکربوری در ستون چاه، توانایی مدلسازی دینامیکی به صورت مدل نفت سیاه و ترکیبی و بررسی سناریوهای مختلف و پیش‌بینی آینده مخزن، تحلیل و آنالیز خروجی حاصل از شبیه‌سازی و مشاهده شماتیک مخزن به صورت دوبعدی و سه‌بعدی را در حالتهای دینامیک و استاتیک خواهند یافت که در دوره‌های معمولی امکان دسترسی به این مهارتها به طور پیوسته و یکپارچه وجود ندارد.

از دیگر دوره‌های آموزشی که در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار می‌شود می توان به دوره جامع مدلسازی مخزن با نرم افزار پترل (Petrel)، دوره عملیاتی طراحی رشته تکمیلی و طراحی و انتخاب مته حفاری اشاره کرد.

شایان ذکر است، در دوره جامع مدلسازی مخزن با نرم افزار پترل مخاطبان در طول دوره، به‌طور عملی با مراحل مختلف ساخت مدل استاتیک و آماده سازی آن برای شبیه سازی جریان سیال در مخزن و ساخت مدل دینامیکی آشنا شده و در دوره عملیاتی طراحی رشته تکمیلی نیز پژوهشگران و مهندسان می توانند با تجهیزات رشته تکمیلی، نحوه کار با آنها و طراحی مناسب آن آشنا شوند. در این دوره انتظار می‌رود شرکت کنندگان پس از آشنایی با مسایل مرتبط با طراحی رشته تکمیلی، با استفاده از راهکارهای مطرح شده در دوره، مشکلات صنعتی وابسته به این بخش را برطرف کنند.

بر پایه این گزارش، دوره طراحی و انتخاب مته حفاری به منظور آشنایی هرچه بیشتر پژوهشگران و مهندسان نفت با مفاهیم طراحی و انتخاب مته حفاری برپا خواهد شد و انتخاب مته مناسب و آگاهی از شرائط بهینه عملیاتی استفاده از آن، کمک می کند تا از مته مناسبی که منجر به بیشترین سرعت حفاری می شود استفاده شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه صنعت نفت، در این دوره انتظار می‌رود شرکت کنندگان پس از آشنایی با مسائل مرتبط با طراحی و انتخاب مته حفاری، با استفاده از اصول و راهکارهای مطرح شده در دوره، بتوانند مشکلات مرتبط با این حوزه را برطرف کنند.

گفتنی است که دوره عملیاتی طراحی رشته تکمیلی نیز با هدف آشنایی پژوهشگران با تجهیزات رشته تکمیلی، نحوه کار با آنها و طراحی مناسب آن برگزار می شود و در این دوره انتظار می‌رود شرکت کنندگان پس از آشنایی با مسایل مرتبط با طراحی رشته تکمیلی، با استفاده از راهکارهای مطرح شده در دوره، مشکلات صنعتی وابسته به این بخش را برطرف کنند.

یادآور می‌شود، این دوره به صورت کاربردی و همراه با بازدید از تجهیزات رشته تکمیلی خواهد بود و در پایان، به شرکت کنندگان موفق دوره، گواهینامه معتبر پایان دوره آموزشی از طرف پژوهشگاه صنعت نفت اعطا خواهد شد.

شایان ذکر است، علاقمندان برای شرکت در این دوره‌های آموزشی و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پورتال پژوهشگاه صنعت نفت به آدرس ripi.ir مراجعه کنند.

کد خبر 251518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =