به گزارش شانا، با توجه به لزوم پرهیز از خام فروشی، توسعه فناوریهای نفت، گاز و پتروشیمی در مسیر بومی سازی فناوری اجتناب ناپذیر است. به همین منظور و با هدف شکلگیری همکاریهای فناورانه نهادهای فعال داخلی و خارجی در صنعت نفت، در پنجمین کنفرانس بینالمللی مدیریت فناوری، پانل «یادگیری فناورانه بنگاههای بزرگ در بستر اقتصاد مقاومتی در صنعت نفت» برگزار خواهد شد.
براساس این گزارش، پنجمین کنفرانس بینالمللی مدیریت فناوری روزهای 25 و 26 آذر ماه در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار خواهد شد و پژوهشگاه صنعت نفت پانل «یادگیری فناورانه بنگاههای بزرگ در بستر اقتصاد مقاومتی در صنعت نفت» را با همکاری وزارت نفت، شرکت ملی گاز ایران و شرکت ملی نفت ایران در دومین روز کنفرانس برگزار خواهد کرد.
در این پانل تخصصی، یادگیری فناورانه در صنعت نفت و گاز ایران با دو رویکرد بالا به پایین (سیاستی) و پایین به بالا (تجربیات) مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
براساس این گزارش، دو ارائه در خصوص رویکرد سیاستی پیش بینی شده است، که حاصل دو پروژه پژوهشی روشمند است. همچنین دو ارائه در خصوص رویکرد دوم که برگرفته از تجربیات عملی در پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت توربوتک است، انجام خواهد شد.
با توجه به اهمیت توسعه فناوری در صنعت نفت بهویژه در دوران پساتحریم و تجربیات سالهای اخیر در خصوص این مسئله که یادگیری از طرفهای خارجی بهویژه در صنعت نفت کمتر اتفاق افتاده است و در زمان تحریم ایران را با مشکلاتی روبرو کرد، نیاز است که چنین هم اندیشیهایی بهخصوص در این زمان تاریخی صورت گیرد.
به گزارش پژوهشگاه صنعت نفت، در این پانل موضوعات اصلی مرتبط با ارتقای ظرفیت جذب بنگاهها و یادگیری فناورانه و عوامل موثر بر این فرآیند در سطح سازمانی و بخشی، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
بر اساس این گزارش، انتظار میرود که نتایج این پانل زمینهساز طراحی سیاستهای موثرتر در حوزه یادگیری فناوری در صنعت نفت و گاز کشور در دوره پساتحریم و افزایش تعاملات بینالمللی شود.
نظر شما