به گزارش شانا، به نقل از ایرنا، هانس جکوب شیندل ( Dr Hans-Jakob Schindler ) در حاشیه کنفرانس بین المللی"تجارت در دوره پسا تحریم ایران" که دیروز (چهارشنبه، 25آذرماه) در لندن گشایش یافت به خبرنگاران گفت: اقتصاد ایران دارای ظرفیت بسیار زیاد و زیر ساخت مناسبی است.
دیپلمات سابق آلمانی که از او به عنوان مشاور دولت آلمان در گفتگو های هسته ای ایران نیز یاد شده است با اشاره به این که زیرساختهای داخلی ایران در سالهای اخیر و در دوران تحریم تا حدودی برروزرسانی شده است، تصریح کرد: صنعت انرژی و آب به عنوان یکی از اصلی ترین اهداف اقتصادی ایران مورد توجه قرار گرفته است.
شیندلر در عین حال یادآور شد: طی پانزده سال گذشته تحریم های بین المللی امکان به روز رسانی تجهیزات و فناوری در ایران را محدود کرده است که پس از لغو تحریم ها انتظار می رود که بخشهای زیادی از اقتصاد ایران متقاضی فناوریهای غرب باشند.
وی همچنین ایجاد شغل در ایران را یکی از برنامه های اصلی و راهبردی دولت ایران برشمرد و افزود: سرمایه گذاریهای مشترک و تبادل دانش می تواند فرصتهای شغلی خوبی برای شهروندان ایرانی بوجود آورد و از سوی دیگر نیازهای اولیه اقتصادی ایران را تامین کند.
شیندلر ضمن استقبال از برگزاری این کنفرانس تصریح کرد: این کنفرانس سبب همگرایی میان بازیگران اقتصاد خارجی و کارشناسان ایرانی خواهد شد و درک عمیق و درستی را از فرصتها و چالشهای پیش رو، پس از روز اجرا به ارمغان خواهد آورد.
بردلی کول، مدیر این کنفرانس بین المللی نیز گفت: ما با این کنفرانس می خواهیم به شرکتهای تجاری غربی اطمینان بخشیم و نگاهشان را نسبت به ایران تغییر داده و نشان دهیم که این کشور محلی برای تجارت است. ما همچنین می خواهیم که بخشی از دوران گذار سیاسی در ایران باشیم.
وی با بیان این که در این کنفرانس برخی از شرکتهای بزرگ نفتی و انرژی شرکت کرده اند، درباره نقطه تمایز این کنفرانس با کنفرانسهای دیگر گفت: موضوعی که کنفرانس ما را متمایز می کند این است که ما به دنبال توسعه پروژه ها، انتقال سرمایه و لغو تحریم ها هستیم.
به گزارش شانا، این کنفرانس دو روزه که با هدف بررسی فرصتهای تجاری و گسترش روابط اقتصادی در ایران و با حضور شماری از کارشناسان و فعالان اقتصادی ایرانی و غیر ایرانی، در لندن گشایش یافت همزمان با ارائه گفتگو ها در مورد ابعاد مختلف فرصتهای تجاری در ایران، تلاش شده است تا با برگزاری کارگروه هایی موسوم به "بررسی خطرات تجارت در ایران برای سرمایه گذاران بین المللی"، نگرانی سرمایه گذاران خارجی نیز مورد توجه قرار گرفته و پاسخ داده شود.
نظر شما