وی ادامه داد: یکی از دلایلی که نفت خام را می فروشیم این است که با محدودیتهایی در حوزه فناوری روبه رو هستیم، امیدوارم با یک نقشه راه دقیق در آینده به جهان اعلام کنیم که حتی یک بشکه نفت خام هم برای فروش نداریم.
نایب رئیس مجلس افزود: در آن صورت است که ما در بالاترین سطح ممکن نفت و گازهای خود را استخراج و با سرمایه گذاری آن را به ارزش افزوده تبدیل می کنیم زیرا برخی کالاها ارزش افزوده ای بیش از 500 برابر یک بشکه نفت دارند.
ابوترابی فرد ادامه داد: وقتی یک بشکه نفت را به ارزش 100 دلار می فروختیم بازنده بودیم زیرا می توانستیم آن را به قیمت بسیار بالاتر بفروشیم.
نایب رئیس مجلس یادآور شد: ما در یک موقعیت حساس و خطیر برای یک تحول و خلق اقتصاد مقاومتی قرار داریم و در این راه دانشگاهیان و چهره های عالم نقش مهم و محوری می توانند ایفا کنند.
نایب رئیس مجلس امضای قرارداد میان تولیدکنندگان دانش، شرکتها و نهادهای نیازمند دانش را بسیار امید آفرین دانست و گفت: رسالت شانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار این است که حلقه واسطه قابل قبولی میان حوزه تولید دانش، علم، بنگاه های اقتصادی و نهادهایی باشد که به این دانش و نوآوری برای ارتقای سطح تولید نیاز دارد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در یکی دو دهه اخیر از هنگامی که رهبر معظم انقلاب اسلامی به موضوع مهم برای تولید دانش، تولید علم و تبدیل دانش به فناوری تاکید کردند و در چشم انداز 20 ساله کشور تاکید شد شاهد حرکت پرشتاب و تحول آفرین در این حوزه بوده و هستیم اما هنوز از جایگاهی که باید قرار گیریم ،فاصله معناداری داریم.
وی یادآور شد: امروز شاهدیم که نفت خام با کاهش سرسام آور قیمت در چه موقعیتی قرار گرفته است و اقتصادهای وابسته به فروش نفت خام در معرض چه آسیب هایی قرار دارند.
نایب رئیس مجلس گفت: من مشکلات فراروی بودجه کشور با تهدیدها، تحریمها و کاهش قیمت نفت لمس می کنم و شرایط امروز را فرصت مغتنمی برای حرکت به سمت افقهای روشن و آینده بهتر می بینم.
نظر شما