کاهش تکیه اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی، فرصتی برای اقتصاد دانش بنیان

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری کاهش تکیه اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی را فرصتی ارزشمند برای نقش آفرینی اقتصاد دانش بنیان و تلاشگران این عرصه ارزیابی کرد.

به گزارش شانا، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به این که در دوره کنونی بسیاری از ابهامهای حرکت در مسیر توسعه اقتصاد دانش بنیان رفع شده است، گفت: با توجه به زمان اندک شروع به فعالیت صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات مناسبی به تعداد قابل توجهی از شرکتهای دانش بنیان ارائه شده که این میزان افزایش خواهد یافت.

وی افزود: با افزایش مشارکت شرکتهای بزرگ در حوزه اقتصاد دانش بنیان، بودجه مناسبی برای صندوق در نظر گرفته شده است که رقم 200 میلیون دلار برای سال آینده بخشی از این تسهیلات پیش بینی شده است.

ستاری تصریح کرد: هنوز در ابتدای راه قرار داریم و باید بتوانیم با افزایش سرعت حرکتمان، به صورت تصاعدی رشد اقتصادی کشور از محل اقتصاد دانش بنیان را شاهد باشیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با بیان این که خوشبختانه با تلاشهای انجام شده برخلاف روزهای نخست، افقی روشن فراروی اقتصاد دانش بنیان است، تاکید کرد: باید با سرعت و توان بیشتری در مسیر گسترش اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم به طوری که مردم به صورت ملموس احساس کنند که دانش و فناوری می‌تواند زندگی بهتری را برای آنان رقم بزند.

وی کاهش تکیه اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی را فرصتی ارزشمند برای نقش آفرینی اقتصاد دانش بنیان و تلاشگران این عرصه ارزیابی کرد و افزود: با بهره‌مندی از اقتصاد دانش بنیان هرقدر قیمت نفت کاهش یابد عاقلانه‌تر رفتار خواهیم کرد و کاهش یافتن سهم درآمدی کشور از محل فروش نفت تا 15 درصد فرصتی استثنایی است، اما به شرط آنکه بتوانیم از این فرصت به بهترین نحو در جهت گسترده‌تر کردن روز افزون اقتصاد دانش بنیان بهره ببریم.

کد خبر 252041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =