به گزارش شانا، سید محسن نقوی پور تاسیسات موجود در آماک را شامل سه ایستگاه تقویت فشار گاز به همراه واحد شیرین سازی گاز جزو تأسیسات منحصر به فرد نفتی در ایران دانست.
وی افزود: تا پیش از پروژه آماک کل گاز میدان بنگستان در مشعل سوزانده میشد، اما با احداث طرح آماک از سوزانده شدن این گازها و همچنین 120 هزار بشکه نفت جلوگیری شد که به جای سوزاندن، این مقدار سوخت شیرین میشود.
مدیر عملیات شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون گفت: پس از احداث تأسیسات آماک، 220 میلیون فوت مکعب گاز میدان بنگستان جمع آوری و شیرین سازی شده و همین مسئله سبب کاهش قابل ملاحظه میزان آلاینده های نفتی و پاکسازی آسمان خوزستان شده است.
شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون بزرگترین شرکت تولیدی زیرمجموعه شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب با 47 کارخانه بهرهبرداری، تقویت فشار گاز، تأسیسات گاز و گاز مایع و تلنبهخانه و تصفیهخانه آب و ظرفیت تولید بیش از یک میلیون بشکه نفت است که 37 درصد تولید نفت مناطق نفتخیز جنوب، 25 درصد گاز تولیدی و 50 درصد گاز و گاز مایع را به خود اختصاص داده است.
نظر شما