به گزارش شانا، شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اعلام این خبر افزود: دراین نشست که توسط شاخه خوزستان انجمن مهندسان برق و الکترونیک ایران برگزار شد، آثار و هزینه های ناشی از پدیده گرد و غبار بر تجهیزات و تاسیسات صنعت برق و دیگر صنایع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
محمدحسین خندان، معاون خدمات مهندسی تعمیرات مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در این نشست با بیان این که 83 درصد نفت و 16 درصد گاز کشور در حوزه عملیاتی این شرکت تولید می شود، گفت: نفت پیشران اقتصاد کشور است و با وقوع هر پدیده گرد و غبار، علاوه بر آسیب به سلامتی کارکنان، آثار مخربی بر کارکرد و عمر تجهیزات وارد شده و اقتصاد ملی را متحمل هزینه های گزافی می کند.
وی تصریح کرد: افزایش دفعات انجام تعمیرات اساسی، کاهش راندمان ماشین آلات و تجهیزات صنعتی، کاهش عمر مفید قطعات و نیاز به نیروی انسانی بیشتر جهت رفع مشکلات به وجود آمده از جمله آثار منفی ریزگردها بر صنعت نفت و گاز است.
خندان با بیان این که با شروع هر پدیده گرد و غبار، افراد و منابع انسانی نیز در معرض مستقیم ریزگردها قرار می گیرند و این خود موجب وقفه در فعالیتهای روزانه و به خطر افتادن سلامتی افراد می شود، ادامه داد: بنابراین نیاز است تا با شناسایی و بررسی دقیق این آثار توسط کارشناسان، هزینه های جانی و مالی این ریزگردها به کمترین میزان خود کاهش یابد.
نظر شما