به گزارش خبرنگار شانا، وحید احمدی صبح امروز(یکشنبه، 13دیماه) در مراسم امضای موافقتنامه همکاری انجام طرحهای اولویت دار حوزه پایین دست صنعت نفت به امضای قرارداد طرحهای بالادستی صنعت نفت با دانشگاهها در بخش بالادست در بهمن ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در حالی که هنوز بیش از یک سال از امضای قرارداد در این زمینه نمی گذرد، قرارداد مطالعه طرحهای پایین دستی نفت نیز به امضا رسیده که این نشانگر عزم جدی وزارت نفت برای پیوند دانشگاه و صنعت است.
وی با بیان این که سهم دانشگاهها از تحقیقات کاربردی و ماموریت گرا هم اکنون کمتر از 20 درصد است، تصریح کرد: امیدواریم با انجام این کارهای مطالعاتی سهم دانشگاهها افزایش پیدا کند.
احمدی افزود: امیدواریم این حرکت رو به جلو در جهت پیوند دانشگاه و صنعت با حمایت وزیران نفت و علوم، تحقیقات و فناوری ادامه پیدا کند و بدنه دانشگاهها به سمت تغییر ساختار پیش بروند.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در واکنش به برخی که عنوان می کنند اگر ایران نفت نداشت وضع آن بهتر بود و کارهای علمی بیشتری انجام می داد، گفت: وزارت نفت با سپردن کارهای مطالعاتی به دانشگاهها ثابت کرد اینگونه نیست.
وی تاکید کرد: وزارت نفت با انجام این کار نشان داد که حتی در صورت داشتن نفت نیز می توان کار علمی انجام داد و آن را جلو برد، همانند نروژ که با وجود داشتن نفت در این زمینه نیز فعال است.
به گزارش شانا، موافقتنامه همکاری 12 طرح اولویت دار حوزه پایین دست صنعت نفت صبح امروز با حضور بیژن زنگنه، وزیر نفت و محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری میان مدیران عامل سه شرکت اصلی تابعه وزارت نفت (شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و شرکت ملی گاز ایران) و دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی امضا شد.
نظر شما