به گزارش شانا، حمید صدیقی مدیر تدارکات و امور کالای شرکت نفت فلات قاره ایران در ابتدای این دوره آموزشی، پیادهسازی این سامانه را به منظور بهره گیری در رویه خرید کالاهای مورد نیاز این شرکت ضروری دانست و گفت: در این سامانه یک لینک ارتباطی میان ایران کد، نفت کد و کالای استاندارد برقرار خواهد شد.
وی با بیان این که بیش از 120 هزار قلم کالا در انبارهای شرکت نفت فلات قاره ایران وجود دارد، افزود: در این زمینه مکاتباتی مبنی بر اختصاص کد مشخص به کالاهای این شرکت همانند شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب انجام شده است.
صدیقی تصریح کرد: در این سامانه، صفر تا صد عملیات تأمین کالا از جمله ورود کالا، ارزیابیهای لازم و ... به صورت کارشناسی شده و با جزئیات کامل وجود دارد.
وی گفت: اجرای این سامانه مورد تأکید وزیر نفت قرار دارد و بر اساس دستور وزیر باید تا پایان بهمنماه عملیاتی شود.
به گفته صدیقی، هدف از برگزاری این دورهها آشنایی کامل همکاران با این سامانه است، چراکه اجرای درست و بدون نقص این سامانه نه تنها به نفع شرکت نفت فلات قاره ایران و صنعت نفت، بلکه به سود کل کشور است.
وی افزود: شرکت نفت فلات قاره ایران یکی از شرکتهای پیشرو در پیادهسازی سامانه تأمین کالای الکترونیکی صنعت نفت است و امیدوارم با کمک همکاران ICT بتوانیم این دورههای آموزشی را با موفقیت به پایان برسانیم.
بر اساس این گزارش، این دوره آموزشی در هفت جلسه برگزار خواهد شد و طی آن توضیحاتی مربوط به کارتابل، پردازش تقاضا، کدها، تجمیع و تفکیک تقاضا، روش خرید، استعلام، سفارشدهی، مناقصه محدود، مناقصه عمومی، بازرسی، حمل و ترخیص و... ارائه خواهد شد.
نظر شما