به گزارش شانا، محسن دهانزاده در یازدهمین جلسه کمیته تخصصی مهندسی بهداشت وزارت نفت با اشاره به تولید بیش از یک میلیون بشکه در روز نفت از سوی این شرکت، پیچیدگی مخازن، ورود فناوریهای جدید، ترانزیت نفت دیگر شرکتها و بعضاً کیفیسازی آن و مجاورت تأسیسات با محدوده کلانشهر اهواز را از دلایل متمایز بودن جایگاه این شرکت اعلام کرد.
وی با تأکید بر توجه به HSE، با اشاره به راهکارهای کاهش حوادث، افزود: پیادهسازی و استقرار سیستم مدیریت HSE-MS، ارتقای فرهنگ بهداشت، ایمنی و محیط زیست، ایجاد تعادل بین روح و جسم کارکنان، پیادهسازی نظام چرخش شغلی و تقویت فرهنگ و روحیه ورزش میان کارکنان از جمله راههای کاهش حوادث است.
یکپارچه سازی فعالیتها از اولویتهای HSE
مجید معتمد فتح، رئیس بهداشت صنعتی شرکت ملی نفت افزود: با توجه به پیشینه شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب، سعی میکنیم طرحها و پروژههای جدید را با همکاری واحد HSE شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون به صورت آزمایشی اجرا و سپس به دیگر شرکتها تعمیم دهیم.
وی، آموزش و یکپارچه سازی فعالیتها را از اولویتهای اصلی HSE وزارت نفت عنوان کرد و گفت: امیدواریم با ارتقای فرهنگ بهداشت صنعتی شاهد کاهش خطاهای انسانی در وقوع حوادث باشیم.
همچنین سعیده عندلیب، معاون مدیرکل امور HSE وزارت نفت در بخش بهداشت صنعتی در خصوص اولویت اصلی وزیر نفت مبنی بر کاهش وقوع حوادث، خاطرنشان کرد: تلاش بر این است تا هر آنچه لازم است صورت گیرد که این اتفاق به نحو مطلوبی محقق شود.
به گزارش شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب، وی با اشاره به این که خطاهای انسانی به بهداشت حرفهای برمی گردد، افزود: امسال تاکنون با مشارکت رؤسای بهداشت چهار شرکت اصلی زیر مجموعه وزارت نفت، فعالیتهای مثبتی در این خصوص صورت گرفته است.
عندلیب به گزارش شاخصهای عملکردی وزارت نفت مطابق با شاخصهای OGP از ابتدای سال 95 اشاره کرد و افزود: انتظار میرود براساس این شاخصها بتوان در خصوص بخش بهداشت صنعتی شرکتهای زیرمجموعه وزارت نفت با شرکتهای عضو OGP مقایسهای صورت گیرد و نقشه راهی برای فعالیتهای بهداشت حرفهای تعریف کرد.
نظر شما