شاخص کل در جشن اجرای برجام رکوردشکنی کرد

در داد و ستدهای روز چهارشنبه (23 دیماه) بورس تهران شاخص کل بورس با جهشی که در چهار ماه اخیر بی سابقه بوده است از از نیمه کانال 63 هزار واحد عبور کرد تا بازدهی سهامداران را از ابتدای زمستان تا امروز به بیش از دو درصد برساند.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، در معاملات آخرین روز کاری هفته شاخص کل بورس 675 واحد رشد کرد و به عدد 63 هزار و 516 واحد رسید.

همچنین در این روز سهامداران یک میلیارد و 275 میلیون برگه سهم به ارزش 3 هزار و 166 میلیارد ریال در 86 هزار نوبت معاملاتی دست به دست کردند.

گفتنی است در این روز دیگر شاخصهای بورسی نیز رشدی بالا را تجربه کردند، شاخص بازار اول 412 و شاخص بازار دوم 1833 واحد صعود کرد.

نمادهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس، کشتیرانی، بانک ملت، مخابرات، خلدینگ نفت و گاز پاسیان، بانک تجارت و پالایش نفت بندرعباس با بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص رشد این متغیر را رقم زدند.

همچنین در این روز گروههای بانکی ،خودرو و مواد دارویی با بیشترین حجم و ارزش معاملات در صدر برترین گروههای صنعتی قرار گرفتند.

بیشترین رشد قیمتها نیز متعلق به نمادهای بیمه ملت، محورسازان ایزران خودرو، لیزینگ ایرانیان، فرآورده های نسوز پارس، مهرکام پارس، ایران ارقام و بانک خاورمیانه بود.

در مقابل نمادهای قند شیرین خراسان، شیر پاستوریزه پگاه اصفهان، شیر پاستوریزه پگاه خراسان، فولاد صبانور، پتروشیمی شیراز، نیرو کلر و سازه پویش با بیشترین کاهش قیمت ها در انتهای جدول معاملات قرار گرفتند.

همچنین امروز اوراق مشارکت شهرداری سبزوار، صنعتی بهشهر، پالایش نفت اصفهان، کشتیرانی، پالایش نفت بندرعباس، قند قزوین و بیمه ما بیشترین تقاضای خرید را داشتند.

طولانی ترین صفهای فروش نیز متعلق به نمادهای تهران شیمی، سیمان اصفهان، خوراک دام پارس، فولاد امیر کبیر کاشان، داروسازی زاگرس، فولاد خراسان و نفت و از پارسیان بود.

در پایان معاملات امروز سرمایه گذاری غدیر با معامله بلوکی 91 میلیون حجمی بیشترین حجم معاملات و اوراق اجاره فولاد کاوه کیش با ارزش معاملات 303 میلیارد ریالی بیشترین ارزش معاملات را داشتند.

کد مطلب 253376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =