به گزارش شانا، مهدی یوسفی مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس در جلسه شورای راهبردی سازمان منطقه ویژه پارس با اشاره به افتتاح پالایشگاه فازهای 15 و 16 پارس جنوبی، تصریح کرد: خوشبختانه با برنامهریزی وزارت نفت در اولویت بندی طرحهای توسعهای پارس جنوبی در طول یک سال گذشته فازهای 12، 15 و 16 با حضور رئیس جمهوری به طور رسمی به بهره برداری رسید که با تحقق این امر بیش از 130 میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور از میدان مشترک پارس جنوبی افزوده شد.
وی با بیان اینکه فازهای 15 و 16 به عنوان ایرانیترین پالایشگاه پارس جنوبی شناخته میشود، گفت: تولید روزانه 50 میلیون مترمکعب گاز طبیعی، 80 هزار بشکه میعانات گازی، 400 تن گوگرد و سالانه یک میلیون تن اتان به منظور تامین خوراک واحدهای پتروشیمی از جمله ویژگیهای این فاز است که نقش بسزایی در درآمدزایی کشور خواهد داشت.
یوسفی افزود: همچنین در حال حاضر بخشهایی از فازهای 17 و 18 در مدار تولید قرار گرفته است و با برنامهریزیهایی که از سوی وزارت نفت صورت گرفته است پرونده پارس جنوبی تا پایان سال 96 بسته خواهد شد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به توافق هستهای یادآور شد: تحریمهای ظالمانه غرب علیه ایران بیش از پیش صنعت نفت کشور را نشانه رفته بود و قطعا با تدابیر وزیر نفت از ظرفیتهای بیشماری که در شرائط پساتحریم برای کشور وجود دارد، بهرهبرداریهای لازم انجام خواهد شد.
نظر شما