بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
مدیر ذخیره سازی گاز شرکت ملی گاز ایران
معرفی صنعتگران داخلی از موفقیت های نمایشگاه نفت است

۱۷:۲۴ (سه شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۸۶)
اخبار مرتبط
نسخه چاپی نسخه چاپی

مهندس عبدالحسین ثمری با اشاره به تاثیر مثبت برگزاری نمایشگاه نفت در صنعت نفت گفت: برگزاری نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی زمینه مناسبی برای طلاع رسانی، ارایه توانمندی‌‏های داخلی صنعت نفت و گاز به سایر شرکت‌‏های خارجی و فراهم شدن زمینه تعامل هر چه بیشتر با آنها است.

به گزارش ستاد خبری دوازدهمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی، ثمری تصریح کرد: در راستای اهداف ملی در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی باید به امر خودکفایی و تقویت ساخت داخل تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت بپردازیم.
 

مدیر ذخیره سازی گاز شرکت ملی گاز ایران،در مورد ویژگی های نمایشگاه دوازدهم نفت، گاز و پتروشیمی اظهار کرد: یکی از موفقیت‌‏های این نمایشگاه معرفی قابلیت‌‏های صنعتگران داخلی است که در این مسیر باید مدیریت برگزاری نمایشگاه به سمت انضباط و هدایت مصرف کنندگان این کالا و خدمات برای دریافت خدمات همه جانبه حرکت کند.

 

وی یادآور شد: در کنار برگزاری نمایشگاه بین المللی نفت در داخل کشور باید شرایطی را فراهم کرد تا سازندگان داخلی زمینه‌‏های معرفی پتانسیل خود را در نمایشگاه‌‏های خارجی نیز داشته باشند.

 

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom