بسم الله الرحمن الرحیم
چهارشنبه، ۱۹ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 08
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 

خاورمیانه برطرف کننده نیاز پلی الفین اروپا غربی و آمریکا خواهد بود

۱۵:۰۴ (شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۶)
اخبار مرتبط
» مناقصه الفین 12 عسلویه تا شش ماه آینده نهایی می‌شود
» طرح آمونیاک سوم رازی بیش از 32 درصد فرآیند راه‌اندازی را پشت سر گذاشت
» ارزش محصولات پتروشیمی خاورمیانه به 152 میلیارد دلار می‌رسد
نسخه چاپی نسخه چاپی

مازاد ظرفیت پلی الفین خاورمیانه، نیاز سالانه 7/2 میلیون تن اروپای غربی و 2/2 میلیون تن آمریکا را در سال 2007 برطرف می‌کند.

به گزارش شانا، خاورمیانه در سال 2010 حدود 23 میلیون تن در سال پلی اتیلن (PE) و پلی پروپیلن (PP) مازاد خواهد داشت و  این در حالی است که اروپای غربی و شمال آمریکا با کمبود این محصولات رو به رو خواهند شد.

حتی بزرگ ترین تولیدکنندگان خاور میانه نیز به خوبی از بازارهای اروپا و شمال آمریکا آگاهی ندارند؛ بنابر این این فرصت برای توزیع کنندگان وجود دارد تا به آنها در افزایش سهام خود در بازار‌های این منطقه کمک کنند.

بر پایه این گزارش، تنها تولیدکنندگان بزرگ که امکانات ذخیره سازی و مالی بسیار خوبی در اختیار دارند، می توانند از این فرصت ها استفاده بهینه کنند.

واقعیت بازارهای جدید سال 2010 نیازمند استدلال های قوی، قابلیت های زنجیری تأمین منابع، پشتیبانی فنی و توانایی توسعه بازار است.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom