بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 

گازپروم خرید سهام در او.ام.وی را منتفی ندانست

۱۴:۲۱ (شنبه ۵ خرداد ۱۳۸۶)
اخبار مرتبط
» روسیه آزادسازی صادرات گاز را بررسی می‌کند
» مذاکره درباره جنبه های فنی و مالی صنعت گاز جهانی ضروری است
» او.ام.وی و گازپروم در بخش گاز همکاری می‌کنند
» رئیس گازپروم: خط لوله نابوکو عملی نیست
نسخه چاپی نسخه چاپی

شرکت دولتی «گازپروم» روسیه خرید سهام در شرکت نفت و گاز «او.ام.وی» اتریش را منتفی ندانست.

به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری رویترز از وین، الکساندر مدودوف ، قائم مقام گازپروم، تاکید کرد که این شرکت ممکن است در مقطعی خرید سهام در او.ام.وی را مورد بررسی قرار دهد، اما زمان این کار هنوز فرا نرسیده است.

وی در گفت‌وگو با یک روزنامه اتریشی گفت: در شرایط مناسب و مقتضی ممکن است با او.ام.وی در مورد تاسیس شرکت سرمایه‌گذاری مشترک یا حتی خرید سهام در او.ام.وی مذاکره کنیم.

گازپروم که سه چهارم گاز مورد نیاز اتریش را تامین می‌کند، پیش از این تاکید کرده که مایل است گاز بیشتری به اتریش و همچنین به طور مستقیم به مصرف کنندگان اتریشی به فروش برساند.
گازپروم و او.ام.وی روز چهارشنبه یادداشت تفاهمی امضا کردند که به موجب آن گازپروم در یک مرکز دادوستد گاز شرکت اتریشی صاحب سهام خواهد شد. دو طرف همچنین در زمینه پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز همکاری خواهند کرد.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom