بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 

شرایط خرید خودروهای فرسوده اعلام شد

۱۳:۳۴ (سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۶)
اخبار مرتبط
» کسانی که در قرعه کشی سال گذشته انتخاب نشدند بار دیگر ثبت نام کنند
» معرفی 104 هزار نفر برای دریافت تسهیلات بانکی
» ثبت نام اینترنتی خودروهای فرسوده از امروز آغاز شد
نسخه چاپی نسخه چاپی

قائم مقام ستاد نوسازی خودروهای فرسوده به مالکان خودروهای شخصی توصیه کرد به دلیل اختصاص سهم عمده نوسازی و جایگزینی خودروهای فرسوده به خودروهای عمومی، در طرح بدون جایگزینی شرکت و در فرصت اعلام شده به صورت اینترنتی ثبت نام کنند.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی تبصره 13، مهدی داداشی خودروهایی را که در این طرح پذیرفته می شوند، به سه گروه دسته بندی کرد و گفت: گروه اول خودروهای سواری چهار سیلندر تک دیفرانسیل و مدل سال های 50 تا 56 خورشیدی (71 تا 77 میلادی) هستند.

وی گروه دوم را خودروهای سواری 6 و 8 سیلندر یا دو دیفرانسیل مدل 50 تا 61 خورشیدی (71 تا 82 میلادی) عنوان کرد و افزود: علت قرار گرفتن این خودروها در این گروه، فرسودگی آنها به دلیل عمر بالای 25 سال است.

داداشی گروه سوم خودروهای مشمول این طرح را وانت بارها اعلام کرد که مدل های 60 تا 66 خورشیدی (81 تا 87 میلادی) دارند و سن فرسودگی آنها 20 سال است.

قائم مقام ستاد نوسازی خودروهای فرسوده در باره نحوه واریز وجه خودرو از سوی متقاضیان شرکت در این طرح گفت: هر گونه حساب «سپهر» بانک صادارت قابل قبول است و متقاضیانی که حساب سپهر ندارند، می توانند با مراجعه به شعب بانک صادارت حساب قرض الحسنه سپهر افتتاح کنند که مبلغ خرید خودرو به حساب آنان واریز شود.

بر پایه این گزارش، در این طرح به صاحبان خودروهایی که خودرو خود را اسقاط می کنند، مبلغ یک میلیون و 500 هزار تومان داده می شود.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom