بسم الله الرحمن الرحیم
سه شنبه، ۲۵ اسفند ۱۳۸۸
2010 March 16
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
از ابتدای راه‌اندازی تا کنون
پتروشیمی زاگرس 300 هزار تن محصول تولید کرده است

۱۳:۲۹ (سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۶)
اخبار مرتبط
» نخستین محموله متانول زاگرس صادر شد
» صادرات 100 هزار تنی پتروشیمی زاگرس
» فاز دوم متانول پتروشیمی زاگرس تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
نسخه چاپی نسخه چاپی

مدیر عامل مجتمع پتروشیمی زاگرس اعلام کرد: این مجتمع از زمان افتتاح تا کنون 300 هزار تن محصول تولید کرده است.

به گزارش شانا، مهندس مهدی حمیدی افزود: بیشتر تولید این مجتمع پتروشیمی به کشورهای مختلف از جمله هند، چین، ژاپن و اروپا صادر شده است.

وی تصریح کرد: همچنین از کل محصولات تولید شده در این مجتمع پتروشیمی 20 هزار تن به فروش داخلی رسیده است.

مدیرعامل مجتمع پتروشیمی زاگرس اضافه کرد: تمام واحدهای این مجتمع پتروشیمی از زمان افتتاح در سرویس قرار گرفته و مشغول تولید هستند.

وی توضیح داد: پیشرفت کلی طرح توسعه‌ای افزایش ظرفیت متانول نیز تاکنون به 93 درصد رسیده است و پیش‌بینی می‌کنیم با ادامه روند کنونی، عملیات اجرایی این طرح توسعه تا پایان امسال به پایان برسد.

حمیدی اضافه کرد: هم اکنون ظرفیت تولید متانول در مجتمع پتروشیمی زاگرس 3 هزار تن در روز است و با بهره‌برداری از این طرح، توسعه میزان تولید متانول در روز به 10 هزار تن افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل مجتمع پتروشیمی زاگرس در زمینه پیش‌فروش این محصولات تاکید کرد: شرکت بازرگانی پتروشیمی ایران مسئول فروش محصولات است و برنامه‌ریزی در این باره به وسیله آنها صورت می‌گیرد.

عملیات ساخت طرح متانول چهارم مجتمع پتروشیمی زاگرس از سال 1380 آغاز شده است و مهندسی تفصیلی این طرح را کنسرسیومی از شرکت‌های لورگی آلمان و پیدک ایران انجام داده‌اند.

این گزارش حاکی است متانول در تولید ماده بالابرنده عدد اکتان (ام.تی.بی.یی) و اسید استیک، همچنین به عنوان حلال در صنایع پایین دستی، رزین‌ها، چسب‌ها، فرمالدییدها، ضدیخ، انواع پلاستیک‌ها و سوخت دیزل کاربرد دارد.

بر اساس این گزارش، بهره‌گیری از راکتور اتوترمال ریفورمر برای شکستن گاز طبیعی به وسیله اکسیژن خالص و استفاده از "COOLED REACTOR GAS" در بخش تولید متانول، از ویژگی‌های عمده این طرح است.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom