بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
دبیر ستاد اطلاع رسانی دولت:
بررسی کارشناسی موضوع عرضه بنزین مازاد بر سهمیه بندی ادامه دارد

۲۲:۲۶ (سه شنبه ۵ تیر ۱۳۸۶)
اخبار مرتبط
» پمپ‌بنزین‌ها، ساعت 24، به مدت 15 دقیقه از سرویس خارج می‌شوند
» باهنر: سهمیه بندی بنزین با کارت هوشمند سوخت در دنیا بی نظیر است
» جدول میزان سهمیه بنزین انواع خودروها و موتورسیکلت
نسخه چاپی نسخه چاپی

دبیر ستاد اطلاع رسانی دولت گفت: بررسی کارشناسی موضوع عرضه بنزین مازاد بر سهمیه بندی و قیمت آن کماکان ادامه دارد و نتیجه آن حداکثر تا دو ماه آینده اعلام می‌شود.

به گزارش شانا، محمد پاریاب در گفت‌وگو با بخش خبری رادیو سراسری، افزود: به منظور تعیین دقیق‌تر میزان بنزین مورد نیاز مازاد بر سهمیه بندی، به زودی یک سایت اینترنتی مشخص می‌شود و صاحبان خودرو با مراجعه به آن می‌توانند میزان بنزین مازاد بر سهمیه خود را اعلام کنند و با بررسی مجموع این نظرات میزان بنزین مازاد بر سهمیه بندی مشخص خواهد شد.

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت تصریح کرد: این کار حداکثر تا دو ماه آینده مشخص خواهد شد و با توجه به ذخیره بنزین 400 لیتری خودروهای شخصی مشکلی از نظر تامین سوخت وجود نخواهد داشت.

به گزارش شانا به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، به موجب بند "و"  تبصره 13 قانون بودجه سال 1386 و برابر تصمیمات مورخ 30 خرداد 1386هیأت نمایندگان ویژه در تبصره 13 قانون مذکور ، از ساعت 24 روز سه شنبه مورخ پنجم تیرماه سهمیه بندی بنزین برای کلیه وسایط نقلیه بنزین سوز، اعم از خودرو و موتورسیکلت و صرفاً با استفاده از کارت هوشمند سوخت به شرح جدول پیوست اعمال خواهد شد.

در این جدول منظور از سهمیه ماهانه، مقدار بنزینی است که طی دوره یکماهه به وسیله نقلیه متناسب با کاربری مربوطه تعلق می گیرد.

منظور از دوره سهمیه ، مدت زمان امکان استفاده از سهمیه تعیین شده در آن زمان می باشد، به گونه ای که خودروهای سواری شخصی و موتورسیکلت ها می توانند سهمیه چهار ماه آینده را بنا به اختیار خود، متناسب با نیاز استفاده کنند.

سایر خودروها از جمله خودروهای عمومی قادر خواهند بود سهمیه تعیین شده ماهانه را در طول هر ماه برابر نیاز استفاده کنند.

توضیح اینکه قرار است دوره سهمیه خودروهای سواری شخصی و موتورسیکلت ها در آینده نزدیک از چهار به شش ماه افزایش یابد.

منظور از حداکثر ذخیره ، میزان بنزینی است که می توان از یک دوره به دوره بعد منتقل نمود و همراه با سهمیه دوره جدید مورد استفاده قرار داد. این امر موجب خواهد شد که دارندگان محترم خودرو با آزادی عمل بیشتر در مورد چگونگی مصرف سهمیه بنزین برنامه ریزی و برابر نیاز واقعی از آن استفاده نمایند.

درضمن دولت با بررسی کارشناسی مصرف دو ماهه بنزین از طریق اطلاعات مرکز داده های کارت هوشمند سوخت، با معرفی سایتی به آن دسته از دارندگان وسایط نقلیه که مصارف بیش از سهمیه تعیین شده را دارند ، فرصت خواهد داد میزان مصرف خود را اعلام نمایند تا برای تأمین آن برنامه ریزی شود .

برای خودروهای دوگانه سوز ، شامل خودروهای با سوخت گازمایع و یا گاز طبیعی علی رغم داشتن سوخت مناسب ، برای موارد خاص و اضطراری سهمیه بنزین برابر جدول پیش بینی گردیده است.

مصرف کنندگان وسایط بنزین سوز غیر از حمل و نقل زمینی، اعم از صنعتی، خدماتی، کشاورزی و دریایی می توانند جهت اطلاع از نحوه تأمین بنزین مورد نیاز و دریافت حواله به مناطق و نواحی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در سراسر کشور مراجعه نمایند.

آن دسته از دارندگان خودرو که به هر علتی، تاکنون کارت هوشمند سوخت دریافت نکرده‌اند بر اساس اطلاعیه‌‌های قبلی برای پیگیری و دریافت کارت به دفاتر پستی سراسر کشور و همچنین دارندگان موتورسیکلت به کلانتری‌ها و مراکز منتخب نیروی انتظامی مراجعه کنند.

دولت ضمن پایبندی کامل به اجرای قانون، تمام تلاش خود را صرف کاهش محدودیتهای احتمالی برای مردم می نماید. امید است دارندگان و رانندگان وسایط نقلیه بنزین سوز با تشریک مساعی در جهت حفظ منابع ملی و صرفه جویی خروج میلیاردها دلار ارز از کشور که می تواند صرف آبادانی کشور شود و تأمین فضای سالم محیط زیست و استفاده بیشتر از وسایط حمل و نقل عمومی، خادمین خود در دولت را در اجرای طرح سهمیه بندی بنزین با استفاده از سامانه کارت هوشمند سوخت یاری نمایند.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom