به گزارش شانا، عباسعلی کدخدایی در جلسه دو هفتگی خود با خبرنگاران در خصوص لایحه مدیریت خدمات کشوری اظهار داشت: این لایحه کلان که دارای 25 فصل است در بررسی ابتدایی شورای نگهبان با اشکلات زیادی مواجه شد که اغلب آنها مربوط به اصل 75 قانون اساسی بود.
وی با بیان این که در جلسه مشترک میان رئیس جمهوری، رئیس مجلس شورای اسلامی و برخی از نمایندگان و دبیر شورای نگهبان و برخی از اعضای این شورا ایرادات این لایحه مورد بررسی قرار گرفت، افزود: پس از این جلسه مکاتباتی میان دولت و مجلس انجام گرفت که در نهایت مجلس با اصلاحات جدید در دو هفته گذشته مشکلات مربوط به بار مالی آن رفع شد و این لایحه در اختیار شورای نگهبان قرار گرفت.
سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به این که پس از اصلاح ایراد مربوط به بار مالی لایحه، اشکالاتی چون تبصره ماده 5، اشکال ماده 13 و ابهام آن و اشکال صدر ماده 74 همچنان باقی مانده بود، تصریح کرد: خوشبختانه مجلس در هفته گذشته با تشکیل جلسه در کمیسیون و دعوت از نماینده شورا سعی کرد این اشکالات را رفع کند که بر اساس آنچه به دست ما رسیده ظاهرا از 6 مورد اشکالی باقیمانده، 4 مورد با حذف بند مربوطه و در 2 مورد اصلاح عبارتی صورت گرفته است.
کدخدایی در پاسخ به این سوال که اگر مجددا شورا به لایحه مدیریت خدمات کشوری ایرادی داشته باشد آیا این موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح می شود؟ افزود: این امر بستگی به نظر مجلس دارد. اگر مجلس اصرار کند که نظرش باقی بماند احتمال این امر وجود دارد اما پیشبینی میکنیم با اصلاحات به عمل آمده اشکالات مرتفع شده است.
وی تصریح کرد: مجلس اعلام کرده که با همکاری مجدد نسبت به اصلاح مصوبه اقدام لازم را به عمل می آورد.