بسم الله الرحمن الرحیم
چهارشنبه، ۱۹ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 08
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده های نفتی:
ارتقای سطح کیفی نیروی انسانی صنعت نفت ضروری است

۱۲:۴۲ (شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۶)
اخبار مرتبط
» قابلیت رمز گذاری کارت هوشمند سوخت تا 15 روز آینده
» کارگر امانتدار پمپ بنزین تشویق شد
» اولین هم اندیشی مهندس نعمت زاده با همکاران ممتاز ستاد و شرکت های تابعه
نسخه چاپی نسخه چاپی

مهندس محمدرضا نعمت زاده با تاکید بر ارتقای سطح کیفی نیروی انسانی صنعت نفت گفت: اصلاح ساختار لازم برای توسعه این صنعت بر مبنای علمی و فنی از راهبردهای ضروری است.

به گزارش خبرنگار شانا، معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش در نخستین نشست هم اندیشی با کارکنان نخبه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران افزود: از آنجا که صنعت نفت نقش مهمی در توسعه پایدار کشور دارد از این رو باید شرایطی ایجاد شود تا نیروی کار متخصص و کیفی جذب این صنعت شود.

وی با بیان این که صنعت نفت نتوانسته است نقش مهم خود را در اقتصاد ملی داشته باشد، یادآور شد: صنعت نفت کشور باید تامین کننده اقتصاد ملی باشد نه این که درآمدهای دولت بر این صنعت استوار شود.

نعمت زاده ادامه داد: با توجه به تلاش دولتمردان در افزایش اثربخشی صنعت نفت در تامین اقتصاد ملی گرانندگان صنعت نفت برای دستیابی به این اهداف، نقش مهمی به عهده دارند.

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش با بیان این که هم اکنون از ظرفیت های ذخایر نفت کشور حداکثر استفاده نمی شود، اظهار داشت:هم اکنون تنها از 20 درصد مخازن درجای نفت کشور استفاده می شود که با دو برابر کردن آن می توانیم به جای چهار میلیون بشکه نفت، هشت میلیون بشکه نفت در روز تولید کنیم.

نعمت زاده ادامه داد: ماهیت خاص کار در صنعت نفت ایجاب می کند که نیروی کار شاغل در این صنعت باید از نظر تخصص، ویژگی بالاتری نسبت به دیگر صنایع داشته باشند؛ بنابراین نمی وشد این صنعت را با نیروی انسانی زیر متوسط (از نظر توان علمی) اداره کرد.

وی تصریح کرد: در صنعت نفت کار پهلوانی جایگاهی ندارد و کار جمعی و گروهی موردنیاز است؛ باید تلاش کنیم و توان و مسئولیت پذیری خود را افزایش دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی بر گردش اطلاعات از سوی مدیران به کارکنان تاکید کرد و گفت: مدیران باید اطلاعات را در میان کارکنان به گردش درآورند و نباید اطلاعات فنی و کیفی سازی را حبس کنند.

نعمت زاده همچنین با اشاره به سیستم هماهنگ پرداخت دستمزد افزود: ماهیت هر کار ایجاب می کند که طبقه بندی خاص خود را از نظرپرداخت حقوق داشته باشد؛ همان گونه که وظیفه، ماموریت، اختیارات و محل جغرافیایی کار کارکنان در صنعت نفت در مقایسه با دیگر صنایع متفاوت است، حقوق پرداختی نیز باید متفاوت باشد.

وی همچنین بر آموزش کارکنان صنعت نفت تاکید کرد و گفت: آموزش موثر و کیفی در بالا بردن توان فنی، علمی و تخصصی کارکنان شرکت نفت موثر است.

در نخستین نشست هم اندیشی کارکنان نخبه با مدیر عامل شرکت ملی پالایش وپخش فرآورده های نفتی ایران، تعدادی از کارکنان نخبه این شرکت، برخی مباحث مورد نظر خود را به منظور ارائه راهکار برای رفع مشکلات موجود مطرح کردند.               

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom