بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر:
حفظ و حراست محیط زیست در اولویت برنامه های پتروشیمی است

۱۲:۱۹ (سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۸۶)
اخبار مرتبط
» حفظ و نگهداری از محیط زیست از اولویت های توسعه صنایع پتروشیمی
نسخه چاپی نسخه چاپی

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر تاکید کرد: صنعت پتروشیمی سیاست حفظ و حراست از محیط زیست را در اولویت برنامه های توسعه خود قرار داده است.

به گزارش شانا به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، مهندس سیدمحسن تسلطی در جلسه دیدار و گفت و گو با فاطمه واعظ جوادی، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور افزود: سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر همکاری هایی تنگاتنگ و متقابل با اداره کل حفاظت از محیط زیست استان خوزستان و شهرستان ماهشهر دارد.

وی یادآور شد: انتخاب پتروشیمی فجر در سال 1384 و پتروشیمی های تندگویان و بوعلی سینا در سال 1385 به عنوان واحد صنعتی سبز و برگزیده شدن این سازمان به عنوان واحد خدماتی سبز نمونه هایی از این موارد است.

تسلطی تصریح کرد: این سازمان همواره در تلاش است با نظارت دائم، وضعیت محیط زیستی منطقه و انجام طرح های مطالعاتی و کاربردی، همچنین وظایف قانونی شرکت های منطقه را پیگیری کند و به منصه ظهور گذارد.

تسلطی در باره فعالیت های انجام شده برای حفظ محیط زیست گفت: اجرای طرح های مطالعاتی مدیریت جامع پسماند، ساخت و راه اندازی ایستگاه تفکیک و بازیافت پسماندهای صنعتی و ویژه، ساخت دو تصفیه خانه فاضلاب شهری و صنعتی، همچنین کاشت 342 هزار اصله نهال و درختچه در وسعت 85 هکتار و دهها طرح محیط زیستی از جمله اقدام های سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر برای حفظ محیط زیست است.

خانم واعظ جوادی نیز فعالیت های شرکت های پتروشیمی مستقر در منطقه، همچنین سازمان منطقه ویژه را مثبت ارزیابی کرد.

مدیرعاملان شرکت های پتروشیمی رازی، بندر امام و مدیریت HSE شرکت ملی صنایع پتروشیمی در این جلسه حضور داشتند.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom