بسم الله الرحمن الرحیم
چهارشنبه، ۱۹ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 08
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
سفیر ایران در کرواسی:
صادرات گاز ایران به اروپا از طریق کرواسی امکان پذیر است

۱۳:۰۴ (شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۶)
اخبار مرتبط
» نگرانی اروپا از کاهش 50 درصدی صادرات گاز روسیه به اوکراین
» هند به شدت به دنبال واردات گاز از ایران است
» «گازپروم» اعلام کرد صادرات گاز به اوکراین را از سر می گیرد
نسخه چاپی نسخه چاپی

سفیر ایران در کرواسی با اشاره به توانایی های موجود برای همکاری های دو طرف در زمینه انرژی گفت: انتقال گاز ایران به اروپا را می توان از طریق کرواسی اجرائی کرد.

به گزارش شانا به نقل از هفته نامه محلی «ناسیونال» کرواسی، محمد حسن فدایی در دیدار با «زلاتکو کومادینا» استاندار «پریموریه گورسکی کوتار» واقع در غرب کرواسی اعلام کرد که ایران در نظر دارد از طریق کرواسی به سویس و اتریش گاز صادر کند. 

فدایی گفت: ایران طی قراردادی به ارزش 25 میلیارد دلار به اتریش گاز صادر خواهد کرد. همچنین تهران در نظر دارد برای انتقال گاز به سویس قراردادی 30 میلیارد دلاری با این کشور امضا کند.

وی افزود: این دو قرارداد از این نظر به یکدیگر مربوط می شوند که گاز ایران به قلب اروپا را می توان از طریق کرواسی انتقال داد.  

فدایی که از نوامبر سال 2007 در کرواسی حضور دارد در مورد حوزه های مورد نظر برای همکاری های مشترک دو کشور گفت: زمینه های مشترک زیادی وجود دارد. از جمله شیلات، گردشگری، نفت و گاز، تولیدات پتروشیمی و همکاری بین بنادر دو کشور.

وی همچنین افزود: «ریکا» یکی از مهم ترین بنادر کرواسی است و ما هم بنادر مشابهی در ایران داریم و فرصت های زیادی برای همکاری وجود دارد.

بندر «ریکا» مرکز استان «پریموریه گورسکی کوتار» کرواسی است و در غرب این کشور واقع است.

 

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom