بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
در سال اصلاح الگوی مصرف با محوریت مدیریت انرژی
اجلاس بین المللی مدیریت راهبردی انرژی خرداد ماه امسال برگزار می شود

۱۲:۲۴ (سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
نسخه چاپی نسخه چاپی

اجلاس بین المللی مدیریت راهبردی انرژی با تأکید بر اهمیت اصلاح الگوی مصرف انرژی، بررسی نقش و چشم انداز مجمع کشورهای صادر کننده گاز و تشکیل تروئیکای گازی بین ایران، روسیه و قطر، 11 در خرداد ماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار می شود.

به گزارش شانا، اجلاس بین المللی مدیریت راهبردی انرژی 11 خرداد ماه سال جاری (اول ژوئن 2009 میلادی) به مدت یک روز در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار می شود.

اهمیت اصلاح الگوی مصرف انرژی، شناسایی راهکارهای تحقق جایگاه شایسته انرژی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و صنایع آب و برق در سند چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی ایران، یادآوری اهمیت نقش و جایگاه ایران در مدیریت انرژی در سطح منطقه، محوریت اقتصاد انرژی در توسعه تا چند دهه آینده و موقعیت ویژه ژئواقتصادی، ژئوپولتیک و ژئواستراتژیک ایران از جمله محورهای اصلی اجلاس بین المللی مدیریت راهبردی انرژی است که در این گردهمایی مورد تأکید قرار می گیرد.

همچنین تأکید بر اهمیت و الزام اثرگذاری و ایفای نقش مناسب تر در آینده انرژی ایران، تأکید بر اجرای صحیح پروژه های نفت، گاز، پتروشیمی و پروژه های کلان آب و برق، طراحی و مدیریت به روز و موفق پروژه های مرتبط با انرژی به عنوان یکی از راهکارهای اصلی، لزوم مدیریت راهبردی انرژی به عنوان یکی از زیربناها و ارکان اصلی اجرای موفق پروژه های صنایع انرژی بر مبنای هزینه، زمان، کیفیت و راندمان و نقش اوپک گازی، تروئیکای ایران، روسیه و قطر و چشم انداز آن از دیگر محورهای این گردهمایی یک روزه به شمار می آید.

در حاشیه اجلاس بین المللی مدیریت راهبردی انرژی سه کارگاه تخصصی با موضوع های آینده مدیریت راهبردی انرژی در جهان، اصلاح الگوی مصرف و نقش ایران در تأمین انرژی دنیا و جایگاه آب و برق در مدیریت راهبردی انرژی برپا می شود، همچنین در پایان برگزاری این کارگاه های تخصصی گواهینامه GIC انگلستان به نام مشارکت کنندگان اعطا خواهد شد.

بر اساس برنامه تدوین شده در اجلاس بین المللی مدیریت راهبردی انرژی چهار پانل تخصصی نیز برگزار خواهد شد، همچنین برپایی یک نمایشگاه جانبی به منظور ارائه توانمندی بخش توسعه اقتصادی تولید، صنایع و سازمان های منتخب هیئت داوری نیز پیش بینی شده است.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom