محمد کرمیراد به خبرنگار شانا در مجلس گفت: دکتر محمود احمدینژاد با تحقیق و بررسی فراوان نسبت به معرفی وزیر نفت اقدام کرد که این امر نشان دهنده اهمیت بالای وزارت نفت و توجه ویژه دولت به این وزارتخانه است.
وی تصریح کرد: معرفی میرکاظمی برای تصدی وزارت نفت بر اساس اهداف و برنامههایی صورت گرفته است که رئیس جمهوری این موضوع را در گفتوگوی زنده تلویزیونی با مردم و همچنین دیدار با نمایندگان تشریح کرد.
این نماینده مجلس، میرکاظمی را مدیری استراتژیست و توانمند در تدوین برنامههای راهبردی معرفی کرد و گفت: در شرایط حساس اقتصاد جهانی وزارت نفت ایران به حضور مدیری با ویژگیهای میرکاظمی نیاز دارد.
کرمی راد تاکید کرد: میرکاظمی فردی شایسته، اخلاقی، ولایتمدار، مومن، متعهد، متخصص و مدیری توانمند است که حضور وی در وزارت نفت به طور قطع منجر به رشد و توسعه صنعت نفت و گاز کشور خواهد شد.
وی تاکید کرد: توانمندیهای وزیر پیشنهادی نفت بر نمایندگان مجلس شورای اسلامی پوشیده نیست و به احتمال فراوان وی رای اعتماد نمایندگان را کسب خواهد کرد.