بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
ذخیره سوخت مایع نیروگاه‌‌ها تا پایان مهرماه پر می‌شود
عامری: هیچ نگرانی برای تامین سوخت نیروگاه‌ها وجود ندارد

۱۲:۳۵ (چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
» افزایش حدود 900 میلیون لیتری ظرفیت ذخیره سازی فرآورده های اصلی
» ظرفیت ذخیره‌سازی سوخت کشور به حدود 11 میلیارد لیتر افزایش می‌یابد
» زمستان امسال وسیع‌ترین عملیات توزیع سوخت در کشور اجرا می‌شود
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه پالایش و پخش: مهندس فرید عامری با تاکید بر اینکه هیچ نگرانی درباره تامین سوخت کشور وجود ندارد،‌ گفت: از ابتدای امسال تا کنون روزانه 32 میلیون و 400 هزار لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل داده شده است و ذخیره سوخت نیروگاه ها تا پایان ماه آینده پر می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با اعلام این خبر تصریح کرد: از ابتدی امسال یک میلیارد و 800 میلیون لیتر نفت‌گاز در نیروگاه‌ها ذخیره شده که این میزان 500 میلیون لیتر بیش از مدت مشابه سال گذشته است، همچنین دو میلیارد و 200 میلیون لیتر نفت‌کوره در مخازن نیروگاه‌ها ذخیره‌سازی شده است.

به گفته عامری، تا پایان مهرماه سال جاری یک میلیارد و 100 میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل داده می‌شود.

وی در باره روند مصرف سوخت در نیروگاه های کشور گفت: از ابتدای امسال تاکنون روزانه 27 میلیون و 200 هزار لیتر سوخت‌مایع در نیروگاه‌ها مصرف شده که حدود700 میلیون لیتر نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران پیش بینی کرد با آغاز فصل سرما میزان مصرف سوخت مایع در نیروگاه ها 15 تا 20 درصد و در بخش مصرف کنندگان خانگی مصرف سوخت نفت‌سفید افزایش یابد.

وی از افزایش 300 میلیون لیتری ظرفیت ذخیره‌سازی سوخت در نیروگاه‌های کشور خبر داد و افزود: میزان سوخت تحویلی به نیروگاه‌‌ها نیز نسبت به سال گذشته افزایش یافته و به صورت میانگین روزانه 110 میلیون لیتر (نفت‌‌گاز و نفت‌کوره) به نیروگاه‌ها تحویل خواهیم داد.

عامری با بیان این ‌که زمستان امسال روزانه 300 میلیون لیتر فرآورده نفتی به مصرف کنندگان سراسر کشور توزیع می‌شود، تصریح کرد: با توجه به وضعیت موجودی ذخیره سازی سوخت در مخازن و انبارهای نفتی، توسعه شبکه خطوط لوله انتقال و شبکه حمل و نقل کشور امسال یکی از وسیع ترین عملیات سوخت رسانی در کشور انجام و پیش بینی می‌شود این عملیات با کمترین مشکل و در کوتاه ترین زمان انجام شود.

هم‌اکنون یک میلیارد و 900 میلیون لیتر نفت‌سفید، دو میلیارد و 150 میلیون لیتر نفت‌گاز و 350 میلیون لیتر نفت‌کوره در انبارهای نفت شرکت ملی پخش فرآورده‌‌‌‌های نفتی موجود است.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom