بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 

43 شهر روستای استان بوشهر زیر پوشش گاز قرار دارند

۱۲:۴۹ (دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
» صرفه جویی ماهانه 5/1میلیون لیتر در مصرف گازوییل کشور
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا_ گروه گاز: مدیر عامل شرکت گاز استان بوشهر با تاکید بر تحقق مصوبات سفر استانی هیئت دولت به این استان، از گازرسانی به 43 شهر روستای این استان در سه سال گذشته خبر داد.

به گزارش شانا اسماعیل مفرد بوشهری افزود:در مدت زمان یاد شده فعالیت های گازرسانی به استان بوشهر با توجه به سفر هیات دولت به این استان و مصوبات مربوط به این سفر شتاب بیشتری به خود گرفته است به طوری که هم اکنون، 14شهر و 29روستا زیرپوشش گاز طبیعی قرار گرفته اند.

وی با بیان این که به منظور شتاب بخشی به فعالیت های گازرسانی تاکنون یک هزار و 296 کیلومتر خط انتقال، تغذیه و شبکه احداث شده است، گفت:در نتیجه ایجاد این زیر ساخت ها، درمدت زمان یاد شده، بیش از 48هزار نفر از جمعیت این استان زیرپوشش گازطبیعی قرار گرفته اند که نزدیک به 31 هزار نفر آن را جمعیت شهری تشکیل می دهد.

برنامه ریزی برای گازرسانی به 17شهر و 10روستا

مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر اظهار داشت: گازرسانی به 13 شهر و10 روستای دیگر این استان در دست اجراست و گازرسانی به چهار شهر دیگر نیز از دیگر برنامه های این شرکت در آینده خواهد بود.

بوشهری تاکید کرد:بنابر مصوبه دور دوم سفر هیات دولت به استان بوشهر، شهرهای این استان باید تا پایان سال آینده زیرپوشش گازطبیعی قرار گیرند.

وی درباره گازرسانی به صنایع استان بوشهر نیز گفت: هم اینک 14واحد صنعتی عمده اعم از پالایشگاه، نیروگاه و پتروشیمی های مستقر در منطقه عسلویه، از مشترکان این شرکت هستند .

مصرف بیش از 7/3 میلیارد مترمکعب گاز در نیمه نخست سال

وی با بیان این که در نیمه نخست امسال، سه میلیارد و 787 میلیون مترمکعب گاز در استان بوشهر مصرف شده است، میزان رشد مصرف در این بخش را در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 160درصد اعلام کرد.

بوشهری گفت:بودجه مصوب شرکت گاز استان بوشهر را برای امسال230میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: این شرکت از نظر تخصیص بودجه در میان دیگر شرکت های گاز استانی رتبه را در اختیار دارد و تاکنون150میلیارد ریال آن جذب شده است.

مدیرعامل شرکت گازاستان بوشهر تصریح کرد: از مجموع این اعتبارات، 45 میلیارد ریال برای گازرسانی به شهرها، حدود10میلیارد ریال برای به گازرسانی به روستاهای واجد شرایط و بقیه نیز برای احداث خط انتقال، تغذیه، همچنین گازرسانی به صنایع و فعالیت های عمرانی  هزینه خواهد شد.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom