به گزارش کی یف پست، یک مقام صنعتی گفت: شرکت اوکرتات نفت که مدیریت پالایشگاه «کرمنچوک» در منطقه «پولتاوا» اوکراین را بر عهده دارد، قصد دارد در ماه اکتبر 240 هزار تن نفت خام را از منطقه دریای خزر وارد کند.
این حجم نفت خام در سه مرحله و در محموله های 80 هزار تن توسط نفت کش هایی به بندر اودسا اوکراین انتقال داده می شود. مرحله نخست در 1-2 اکتبر (9-10مهر )، مرحله دوم در 6-7 اکتبر ( 14- 15 مهر ) و مرحله سوم در اواسط ماه اکتبر انجام خواهد شد.
سخنگوی شرکت اوکرتات نفت از گفت و گو در این زمینه خودداری کرد.
والنتین فرنچانک، معاون مدیر اجرایی شرکت نفتو گاز پیشتر طی نامه ای که به شرکت اوکراتات نفت نوشته بود، از این شرکت درخواست کرده بود از خطوط لوله دنپر برای انتقال نفت از بندر اودسا به پالایشگاه کرمنچوک استفاده کند و از شرکت لوک اویل نیز در خواست کرد که از مسیر دیگری برای تحویل نفت خام به پالایشگاه اودسا استفاده کند.