به گزارش شانا به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی ایران، وزیر نفت روز یکشنبه (سوم آبان) در نشست هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی ضمن بررسی دستاوردهای این شرکت پیشنهادهایی برای رفع برخی مشکلات این صنعت ارائه داد.
وی با بیان این که مجتمع های پتروشیمی که به بخش خصوصی واگذار می شوند، باید عضو انجمن پتروشیمی شوند، گفت: عضویت این شرکت ها در این انجمن سبب می شود شرکت صنایع پتروشیمی ایران، درگیر مسائل و مشکلات مالی این گونه شرکت ها نشود.
دکتر میرکاظمی در این جلسه بر توانمندسازی بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: نباید وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی وارد جزئیات شوند، زیرا باید به گونه ای عمل شود که باری از دوش وزارت نفت در صنعت پتروشمی برداشته شود.
وزیر نفت با بیان این که صنایع پتروشیمی بستر ساز توسعه صنعت در کشور به شمار می آید، گفت: صنعت پتروشیمی هم اکنون می باید برای توسعه صنعت پتروشیمی در کشور فعالیت بیشتری داشته باشد.
وی افزایش سرعت چرخ اقتصاد و ایجاد فضا رقابتی اقتصاد کشور را از جمله وظایف شرکت ملی صنایع پتروشیمی خواند و گفت: برای رسیدن به این اهداف باید در شکل واگذاری ها در کشور دقت بیشتری صورت گیرد.
وزیر نفت گفت: بهتر است قبل از تصویب نهایی لایحه هدفمند کردن یارانه ها در مجلس شورای اسلامی نظرات مدیران و کارشناسان صنعت پتروشیمی به نمایندگان مجلس منتقل شود تا تصمیم گیری ها در آینده برای این صنعت مشکل ساز نشود.