به گزارش شانا،میر صفی میرشجاعی در این باره افزود:این خط لوله انتقال گاز از جمله خطوط احداث شده در منطقه 8 عملیات انتقال گاز است که به دلیل حفاری عوامل برون سازمانی آسیب دیده بود.
وی با بیان این که این خط لوله در کوتاه ترین زمان ممکن تعمیر و مورد استفاده مجدد قرار گرفته است،تصریح کرد: عملیات تعمیر و تعویض بخش آسیب دیده خط لوله صوفیان_ مرند،بدون قطع جریان گاز و ایجاد وقفه در انتقال گاز به شهرها و روستاهای مسیر این خط لوله گاز صورت گرفته است.
میر شجاعی با تاکید انجام این عملیات درکوتاه ترین زمان ممکن تصریح کرد: به دلیل پراکندگی جغرافیایی و واقع شدن محدوده عملیاتی منطقه 8 در نقاط سخت گذر و سرد سیر، نیروهای ستادی و عملیاتی منطقه 8 همواره به حالت آماده باش هستند تا در صورت بروز مشکل برای رفع آن در کوتاه ترین زمان اقدام کنند.