بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 

ترمیم نقاطی با خوردگی 60 درصد، در خط لوله کرمانشاه-سنندج

۰۸:۵۱ (یکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
» خوردگی خطوط لوله انتقال ‌نفت به صفر می‌رسد
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه پالایش و پخش: پس از ترمیم نقاط خوردگی بالای 60 درصد، در مسیر خط 10 اینچ انتقال فراورده کرمانشاه-سنندج، خوردگی‌های جزئی تا 60 درصد نیز ترمیم و تعویض شد.

رئیس مهندسی خوردگی منطقه غرب با اعلام این خبر گفت: پس از انجام عملیات پیگ رانی هوشمند در مسیر خط 10 اینچ کرمانشاه-سنندج و اعلام گزارش‌های خوردگی در دو مرحله اولیه و ثانویه، در مرحله اول نقاط بحرانی شامل خوردگی های بالای 60 درصد ترمیم شد.

مهندس کمری اظهار داشت: پس از اقدامات اساسی و رفع معایب و خوردگی ها در نقاط بحرانی ، گزارش ثانویه اعلام گردید که شامل خوردگی های جزئی تا 60 درصد بود.

وی افزود: براساس شرایط فنی- عملیاتی،  خط انتقال فراورده را باید مورد ارزیابی قرار می دادیم. لذا برنامه‌ریزی مدونی برای رفع مشکلات و ترمیم نقاط خوردگی به عمل آوردیم. در این راستا طبق استانداردها ما باید ابتدا خوردگی های 40 تا 60 درصد را در اولویت کار خود قرار می دادیم؛ اما برای اطمینان بیشتر 5 درصد حالت امنیتی نیز در نظر گرفته شد.

رئیس مهندسی خوردگی در ادامه اعلام کرد: بر اساس اطلاعاتی که شرکت روزن به ما داده بود، 53 نقطه  خوردگی با درصدهای 35 تا 60 درصد شناسایی شد که در جهت رفع خوردگی ها اقدام نمودیم.

مندس کمری افزود: در ابتدای انجام کار پس از شناسایی مکان های دقیق توسط  دستگاهها و ماشین آلاتی همچون بیل مکانیکی، عملیات حفاری و سونداژ بر روی لوله ها انجام گرفت. سپس با هماهنگی واحد تعمیرات خط جوشکاری مکانهای مورد نظر بر روی خط انجام شد.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط و نوع خوردگی، نوع جوشکاری بر روی لوله ها متفاوت بود. به این صورت که در برخی نقاط از پرچ یا وصله استفاده کرده و در برخی نقاط از سولمیت استفاده شد.

مهندس کمری با بیان این مطلب که تاکنون بیش از 95 درصد از کل نقاط خوردگی ترمیم شده اند عنوان کرد: کل نقاط خوردگی بیش از 1300 مورد بود که به لطف خدا تمام نقاط ترمیم شده اند و پیش بینی می کنیم عملیات ترمیم خط 10 اینچ انتقال فراورده کرمانشاه- سنندج اواخر هفته آینده به اتمام برسد.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom