بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 

حمایت آلمان از پروژه گازی نابوکو

۱۵:۵۳ (چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
» عراق بخشی از نابوکوست
» باکو: آذربایجان منبع اصلی تامین گاز نابوکوست
» میتچک: افزایش هزینه های نابوکو ممکن نیست
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه بین الملل: شرکت آر.دبلیو.یی آلمان با حمایت از پروژه نابوکو، آن را ارزانترین پروژه برای عرضه گاز منطقه خزر به اروپا برشمرد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس اینترنشنال، شرکت آر.دبلیو.یی آلمان اعلام کرد: این شرکت از پروژه خط لوله گازی نابوکو  حمایت می کند، زیرا این پروژه ارزانترین گزینه برای عرضه کنندگان منطقه خزر برای انتقال گاز خود به بازارهای اروپایی است.

استفان جودیش، رئیس اجرایی بخش عرضه و تجارت آر.دبلیو.یی در ادامه تصریح کرد: آمار به وضوح نشان می دهد پروژه نابوکو بسیار ارزانتر از تمام پروژه های پیشنهادی کریدور جنوبی از نظر هزینه انتقال گاز به اروپاست.
مقام های منطقه ای در نشستی با موضوع  نابوکو در مه گذشته در پراگ، پایتخت جمهوری چک، گردهم آمدند.

شرکت آر.دبلیو.یی همچنین اعلام کرد: گاز کافی در آذربایجان، ترکمنستان و عراق برای عرضه به نابوکو وجود دارد.

این شرکت آلمانی گزارش داد: پروژه گازی ساوث استریم متعلق به روسیه، از نظر هزینه تامین حجم گاز مورد نیاز، 50 درصد گرانتر از نابوکوست. 

پروژه گازی ساوث استریم همچنین تنها به گاز روسیه متکی است؛ در حالی که نابوکو با وجود چند کشور عرضه کننده گاز، تنوع زیادی به بازار انرژی منطقه ای می دهد.

بر پایه گزارش آر.دبلیو.یی، این شرکت در حال گفت و گو با آذربایجان و ترکمنستان برای انعقاد قراردادهای عرضه گاز از منطقه خزر در نیمه نخست سال آینده میلادی است.
آر.دالیو.یی یکی از سهامداران کنسرسیوم خط لوله گازی نابوکو به شمار می رود.


 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom