بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
با نهایی شدن آخرین بررسی‌ها
میزان متمم بودجه واردات بنزین از سوی دولت اعلام می‌شود

۱۲:۲۷ (یکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
» ارائه لایحه متمم بودجه پس از تعیین تکلیف لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها
» رقم دقیق متمم بودجه بنزین هنوز نهایی نشده است
» لایحه متمم بودجه واردات بنزین در راه مجلس
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه نفت: لایحه متمم بودجه واردات بنزین در مرحله هماهنگی و بررسی‌های نهایی در دولت است و پس از نهایی شدن به مجلس ارائه می‌شود.

معاونت برنامه‌ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت در گفت‌وگو با شانا این خبر را داد و افزود: رقم متمم واردات سوخت هنوز به طور دقیق محاسبه نشده است و نمی‌توان در این زمینه نظری اعلام کرد؛ با این حال توافق بر سر رقم متمم بودجه باید از سوی دولت انجام شود و پس از آن دولت رقم را اعلام می‌کند و نه وزارت نفت.

ابراهیم رادوافزون درباره زمان اعلام رقم متمم بودجه واردات سوخت اظهار بی‌اطلاعی کرد، اما گفت: به طور قطع دولت همه تلاش خود را به کار گرفته است تا هر چه سریع‌تر رقم متمم بودجه را نهایی و به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.

رقم جدید متمم بودجه برای واردات سوخت، پس از تعیین تکلیف طرح هدفمند کردن یارانه‌ها در مجلس شورای اسلامی اعلام خواهد شد.

پیش‌تر وزیر نفت در نخستین نشست خبری خود با خبرنگاران گفته بود: تا زمان تصویب لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها، با هماهنگی مجلس، متمم بودجه مورد نیاز واردات بنزین و نفت‌گاز تا پایان سال محاسبه و ارائه و در صورت تصویب لایحه و از زمان اجرای آن از میزان بودجه کم خواهد شد.

به گفته میرکاظمی، بودجه سال 1388 در اواخر سال گذشته ابلاغ و بندی در آن لحاظ شد (بند 61 قانون بودجه)‌ که دولت نمی تواند بنزین وارداتی را به بهای دولتی عرضه کند؛ هم اکنون رقم دقیق متمم بودجه در وزارت نفت در حال نهایی شدن است و حجم نهایی متمم بودجه امسال، به زودی محاسبه و اعلام خواهد شد.

 

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom