بسم الله الرحمن الرحیم
شنبه، ۱۵ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 04
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
دبیر کل اوپک:
کشورهای توسعه یافته باید درمقابل مسئله تغییرات اقلیمی پاسخگو باشند

۱۵:۱۳ (پنج شنبه ۳ دی ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
» آغاز به کار نشست جهانی مبارزه با تغییرات آب و هوایی کپنهاگ
» پکن و گرمایش زمین
» توافق ها در نشست کپنهاگ گامی رو به عقب بود
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه بین الملل: دبیر کل اوپک اعلام کرد: ملت های توسعه یافته جهان باید برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی جهان پاسخگو باشند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، عبدالله سالم البدری دبیر کل سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) روز گذشته (سه شنبه اول دی) با بیان این مطلب که کشورهای در حال توسعه نقشی در ایجاد تغییرات اقلیمی جهان نداشته اند گفت: این کشورهای توسعه یافته هستند که باید برای مقابله با تغییرات اقلیمی جهان سرمایه گذاری کنند.

البدری اظهار داشت: کشورهای توسعه یافته از گذشته تا به حال بیشترین میزان انتشار دی اکسید کربن را داشته اند و مسئولیت اثرات منفی ناشی از تغییرات آب و هوایی جهان بر عهده آن هاست. کشورهای در حال توسعه در ایجاد این مشکلات سهمی نداشته اند، از این رو ملت های توسعه یافته  باید در مورد این مشکلات پاسخگو باشند.

اعضای اوپک روز گذشته (سه شنبه اول دی) در نشست فوق العاده 155 این سازمان برای چهارمین بار پیاپی در سال جاری تصمیم گرفتند سهمیه های تولید توافق شده در سال گذشته (24 میلیون و 845 هزار بشکه در روز) را بدون تغییر حفظ کنند.

وی با بیان این که اجازه دهید عدالت را رعایت کنیم و مانع توسعه کشورهای در حال توسعه نشویم، گفت: هم اکنون شاهد بدگمانی میان کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته هستیم و باید در یک مکان گردهم بیاییم و این مشکل را حل کنیم.

توافق نهایی که هفته گذشته در پایان نشست مبارزه با تغییرات اقلیمی سازمان ملل با حضور بسیاری از کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه صورت گرفت، مورد انتقاد شدید منتقدان و مبارزان تغییرات آب و هوایی زمین قرار گرفت، به باور آن ها این توافق یک بیانیه سیاسی ضعیف و محدود است.

حاضران در پایان این نشست متعهد شدند دمای زمین را به میزان دو درجه سلیسیوس (6/3 فارنهایت) کاهش دهند اما مسائلی همچون اهداف میزان انتشار گاز های گلخانه ای در جهان برای سال 2020 تا 2050 مورد بحث قرار نگرفت.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom