بسم الله الرحمن الرحیم
جمعه، ۲۱ اسفند ۱۳۸۸
2010 March 12
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 

قطع جریان گاز منطقه یک شهرداری با هدف ترمیم شبکه

۱۷:۳۹ (شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
» قطع 15ساعته جریان گاز در منطقه 20 شهرداری تهران
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه گاز: محدوده‌هایی از منطقه یک شهرداری تهران به منظور ترمیم شبکه، روز دوشنبه (19بهمن) با 9 ساعت و 30دقیقه قطع جریان گاز رو به رو خواهند بود.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان تهران، محله‌های جبلی، حصارک شامل کوچه های یکم، دوم، سوم، چهارم، هفتم، همچنین سپیدار، حمام و تکیه محدوده هایی هستند که جریان گاز مشترکان ساکن در آنها از ساعت 9 و 30 دقیقه صبح روز یاد شده (دوشنبه 19 بهمن) تا ساعت 19 همان روز قطع می شود.

شرکت گاز استان تهران از مشترکان ساکن در محدوده‌های منطقه یک شهرداری تهران خواسته است با رعایت کامل مسائل ایمنی، هنگام برقراری جریان گاز در محل سکونت یا کسب خود حضور داشته باشند.

مشترکان ساکن در این محدوده‌ها در صورت نیاز و برای کسب آگاهی بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 194 (امداد گاز) و 81972255 (روابط عمومی شرکت گاز استان تهران) تماس بگیرند.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom