بسم الله الرحمن الرحیم
چهارشنبه، ۱۹ اسفند ۱۳۸۸
2010 March 10
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
نیاز اژدهای زرد به انرژی پایان ندارد
برنامه چین برای افزایش واردات ال.ان.جی

۱۳:۱۱ (سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
» گاز ترکمنستان به شمال چین رسید
» رشد بیش از 16 درصدی تقاضای نفت در سومین اقتصاد بزرگ جهان
» تقاضای جهانی گاز در سال 2010 میلادی افزایش می یابد
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه بین الملل: یک مقام ارشد چینی از برنامه این کشور برای افزایش واردات گاز طبیعی مایع شده (ال.ان.جی) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، ژانگ گوبائو، رئیس اداره ملی انرژی چین و معاون رئیس کمیسیون توسعه و اصلاحات این کشور اعلام کرد: چین در تلاش است به منظور تامین سوخت مورد نیاز مصرف کنندگان داخلی، واردات ال.ان.جی خود را افزایش دهد.

وی همچنین گفت: چین می بایست به روند ساخت پایانه های دریافت ال.ان.جی، خطوط لوله و تجهیزات ذخیره سازی گاز در مناطق ساحلی کشور شتاب بخشد.

به گفته ژانگ، چین در سال گذشته میلادی، سه میلیون و 500 هزار تن ال.ان.جی (برابر با 5 میلیارد متر مکعب گاز طبیعی) وارد کرده است که این میزان واردات حدود 6 درصد از کل مصرف گاز کشور را در همان سال تشکیل داده است.

وی دسامبر سال گذشته اعلام کرده بود، پایانه های ال.ان.جی بیشتری را در استان شانگدونگ و گوانگدونگ احداث می کند و به منظور افزایش تولید گاز در داخل، عملیات توسعه میدان های گازی در مناطق مرکزی و غربی، همچنین توسعه منابع گازی واقع در فلات قاره را افزایش می دهد.

وی ادامه داد: چین در حال تنوع بخشی به منابع واردات گازی است؛ مالزی، قطر، گینه نو، استرالیا و اندونزی از جمله کشورهای تامین کننده گاز مورد نیاز چین به شمار می روند.

ژانگ همچنین از شرکت های داخلی درخواست کرد تا قراردادهای بلندمدت بیشتری را برای واردات ال.ان.جی امضا کنند.

خبرگزاری رویترز نیز پیش تر به نقل از ژانگ گوبائو گزارش داد: چین با بهره‌ گیری از افزایش عرضه ال.ان.جی در بازارهای بین‌المللی، گفت‌ و گوهای خود را برای افزایش خرید خارجی گاز شتاب داده است.

به گزارش پایگاه خبری بلومبرگ، چین، دومین مصرف کننده بزرگ انرژی جهان، در نظر دارد به منظور کاهش وابستگی به نفت خام و زغال سنگ، مصرف گاز طبیعی خود را از مجموع انرژی های مصرفی در این کشور تا سال 2020 از رقم کنونی سه درصد به 10 درصد افزایش دهد.

به گزارش شانا، همسو با تلاش های چین برای دسترسی به منابع خارجی انرژی، این کشور به دنبال حضور فعال تر در بخش های بالادستی و پایین دستی صنعت نفت ایران است؛ به گونه ای که مشارکت این کشور در صنعت نفت ایران به مرز 50 میلیارد دلار رسیده که 35 تا 40 درصد از این میزان اعتبار با انعقاد قرارداد به مرحله اجرایی در آمده است.

طرح‌ توسعه‌ فاز 11 میدان گازی پارس جنوبی و پروژه پارس ال ان جی از جمله طرح هایی است که چین در آن مشارکت خواهد داشت. 

همچنین شرکت ملی نفت فراساحلی چین (شرکت مادر سینوک چین و سومین شرکت بزرگ تولیدکننده نفت چین) توافقنامه ای با ایران برای توسعه میدان گازی پارس شمالی به امضا رسانده است.

این میدان گازی با حدود 80 تریلیون فوت مکعب ذخیره گاز در خلیج فارس واقع است. این میدان گازی در 85 کیلومتری شمال میدان گازی پارس جنوبی، بزرگ ترین ذخیره گازی دنیا قراردارد که میان ایران و قطر مشترک است.

شرکت ملی نفت چین همچنین در حال مذاکره برای خرید گاز مایع از ایران به ارزش بیش از 3 میلیارد دلار است.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom