بسم الله الرحمن الرحیم
چهارشنبه، ۱۹ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 08
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
با ساخت بندرگاه در ماهشهر
3 میلیون تن به ظرفیت صادراتی محصولات مایع پتروشیمی افزوده می‌شود

۱۴:۱۶ (شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
» عظیم‌ترین بندر تخصصی کشور شروع به کار می کند
» ظرفیت صادرات 35 میلیون تن محصول پتروشیمی در بندر تخصصی پارس
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه پتروشیمی: ساخت بندرگاه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر با هدف افزایش ظرفیت صادراتی محصولات پتروشیمی اجرا می‌شود.

به گزارش سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، سرپرست امور مهندسی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی اظهار داشت: این طرح با هدف افزایش ظرفیت صادراتی محصولات پتروشیمی به میزان 3 میلیون تن محصولات مایع در سال در دو فاز طراحی شده است.

محسن کریمی یادآوری کرد: در فاز اول اسکله شماره یک ساخته، تجهیز و به بهره‌برداری رسید و در فاز دو ساخت و تجهیز اسکله شماره 2 در دست اقدام است.

به گفته وی، اسکله‌های یاد شده برای پهلوگیری کشتی‌هایی به ظرفیت 45 هزار تن طراحی شده است.

هم‌اکنون 12 طرح در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر در حال فعالیت هستند که تعدادی از آنها با هدف جذب مشارکت‌های خصوصی و با تلاش بخش غیر دولتی ساخته و راه‌اندازی شده‌اند.

این مجتمع‌ها سال گذشته بیش از 3 میلیارد دلار از صادرات 7 میلیارد و 100 میلیون دلاری محصولات پتروشیمی کشور را به خود اختصاص داده‌اند که به طور عمده شامل مایعات گازی، محصولات جامد و مایع بوده است.

البته شرکت ملی صنایع پتروشیمی در نظر دارد طرح‌های پتروشیمی در این منطقه را توسعه بدهد؛ به این ترتیب با افزایش تعداد مجتمع‌های پتروشیمی، ساخت و راه‌اندازی اسکله‌های جدید برای صادارت محصولات، ضروری است. 

 

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom