بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
در نشست 156 اوپک
ونزوئلا: موافق تثبیت سهمیه های تولید اوپک هستیم

۱۱:۴۷ (شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
» ونزوئلا: سهمیه های تولید اوپک تغییر نمی کند
» ونزوئلا: اوپک نباید تولید خود را افزایش دهد
» سهمیه های تولید اوپک در نشست هفته آینده تغییر نمی کند
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه بین الملل: وزیر نفت ونزوئلا اعلام کرد این کشور خواستار تثبیت سهمیه های تولید اوپک در نشست 156 این سازمان است.

به گزارش پایگاه خبری داوجونز، رافائل رامیرز، وزیر نفت ونزوئلا، روز گذشته (جمعه 21 اسفند) در جمع خبرنگاران گفت: موضع ما در نشست چهارشنبه آینده (26 اسفند) تثبیت سهمیه های تولید اعضای سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) است، در حالی که بررسی شرایط بازارهای جهانی نفت خام نیز ادامه خواهد داشت.
 
وزیر نفت ونزوئلا شایعات درباره گفت و گوی احتمالی اعضای اوپک برای افزایش سهمیه های تولید خود در نیمه دوم سال جاری میلادی در صورت ادامه روند بهبود بهای نفت در بازارهای جهانی را بی اساس خواند و اعلام کرد تاکنون در این باره چیزی نشنیده ام.

رامیرز از علاقه مندی خود برای تثبیت قیمت های جهانی نفت خام به 80 دلار برای هر بشکه خبرداد و افزود: بهای نفت در سطوح بین 80 تا 100 برای هر بشکه نیز مطلوب است.

در همین حال جرمانیکو پینتو، رئیس اوپک و وزیر نفت اکوادور، اعلام کرد: اعضای اوپک نیازی به تغییر سهمیه های تولید خود در نشست هفته آینده در وین اتریش ندارند و انتظار می رود بهای نفت تا پایان سال جاری میلادی در سطوح بین 70 تا 80 دلار برای هر بشکه تثبیت شود.

پینتو در جمع خبرنگاران گفت: هم اکنون قیمت های جهانی نفت خام در سطوح 70 تا 80 دلار برای هر بشکه تثبیت شده است.

پیش بینی بسیاری از وزیران نفت کشورهای عضو اوپک نیز تاکنون حاکی از تغییر نیافتن سطح تولید این سازمان در نشست هفته آینده در وین اتریش خواهد بود.

اعضای اوپک در سال 2008 در پی بحران جهانی اقتصاد و به دنبال آن کاهش سطح تقاضای جهانی نفت خام، همچنین افت شدید بهای این ماده، در سه مرحله تصمیم گرفتند سهمیه های تولید خود را چهار میلیون و 200 هزار بشکه در روز کاهش دهند و این رقم را به 24 میلیون و 845 هزار بشکه در روز برسانند.

همچنین اعضای این سازمان در چهار نشست سال گذشته این سازمان تصمیم گرفتند سهمیه تولید خود را بدون تغییر حفظ کنند.

اعضای اوپک به منظور بررسی سیاست های تولید خود چهارشنبه هفته آینده (26 اسفند) برای اولین بار در سال 2010 در یک نشست عادی در وین، پایتخت اتریش، گردهم می آیند.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom