به گزارش خبرگزاری رویترز، عبدالله بن حمد العطیه، وزیر انرژی و صنعت قطر، روز گذشته (22 اسفند) در مصاحبه با روزنامه عربستانی الحیات گفت: انتظار نمی رود سهمیه های تولید اعضای اوپک در نشست چهارشنبه هفته جاری (26 اسفند) در وین اتریش تغییر کند.
وی همچنین اظهار داشت: فکر می کنم سهمیه های تولید کنونی در نشست هفته جاری تثبیت شود و اعضای اوپک با بررسی دقیق شرایط کنونی بازارهای جهانی نفت خام، در باره سطح تولید اوپک تصمیم گیری خواهند کرد.
العطیه یادآور شد: درست است که ذخیره سازی های جهانی نفت خام در سطح بالایی است، اما نوسان قیمت های نفت خام به گونه ای است که تغییر در سطح تولید اوپک بعید به نظر می رسد.
در همین حال روزنامه الریاض، چاپ عربستان سعودی به نقل از یکی از مقام های اوپکی که خواست نامش فاش نشود، گزارش داد: انتظار می رود سهمیه های تولید اوپک در نشست هفته جاری تثبیت شود.
بسیاری از وزیران نفت اوپک در روزهای اخیر اعلام کرده اند: در حالی که قیمت های جهانی نفت خام از آخرین نشست اوپک در 22 دسامبر 2009 (اول دی) تاکنون حدود 70 تا 80 دلار برای هر بشکه در نوسان بوده است، بنابراین انتظار نمی رود سهمیه های تولید اوپک در نشست 156 تغییر کند.
اعضای اوپک در سال 2008 در پی بحران جهانی اقتصاد و به دنبال آن کاهش سطح تقاضای جهانی نفت خام، همچنین افت شدید بهای این ماده، در سه مرحله تصمیم گرفتند سهمیه های تولید خود را چهار میلیون و 200 هزار بشکه در روز کاهش دهند و این رقم را به 24 میلیون و 845 هزار بشکه در روز برسانند.
همچنین اعضای این سازمان در چهار نشست سال گذشته این سازمان تصمیم گرفتند سهمیه تولید خود را بدون تغییر حفظ کنند.
اعضای اوپک به منظور بررسی سیاست های تولید چهارشنبه هفته جاری برای اولین بار در سال 2010 در یک نشست عادی در وین، پایتخت اتریش، گردهم می آیند.