بسم الله الرحمن الرحیم
پنج شنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 09
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
2 روز مانده به نشست 156 اوپک
لیبی: سهمیه های تولید اوپک افزایش نمی یابد

۱۱:۰۷ (دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
» سهمیه های تولید اوپک در نشست هفته آینده تغییر نمی کند
» ونزوئلا: موافق تثبیت سهمیه های تولید اوپک هستیم
» سهمیه های تولید اوپک در نشست هفته جاری تغییر نمی کند
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه بین الملل: رئیس شرکت ملی نفت لیبی افزایش سهمیه های تولید اعضای اوپک در نشست چهارشنبه آینده (26 اسفند) در وین اتریش را دور از انتظار خواند.

شکری غانم، رئیس شرکت ملی نفت لیبی (ان.او.سی) روز گذشته (23 اسفند) در گفت و گو با داوجونز افزود: در صورتی که سهمیه های تولید اعضای سازمان کشورهای صادر کننده (اوپک) افزایش یابد، کشورهای عضو این سازمان دیگر به سهمیه های تولید جدید پایبند نخواهند بود و بیش از سهمیه های تعیین شده نفت تولید می کنند.

وی یادآور شد: اعضای اوپک در نشست چهارشنبه آینده در وین اتریش بر پایبندی هر چه بیشتر خود به سهمیه های تولید تاکید خواهند کرد.

بر اساس گزارش منابع ثانویه، تولید نفت اعضای اوپک در ماه فوریه با 190 هزار بشکه در روز افزایش نسبت به ماه پیش از آن (ژانویه) به 29 میلیون و 400 هزار بشکه در روز رسید.

اعضای اوپک در سال 2008 در پی بحران جهانی اقتصاد و به دنبال آن کاهش سطح تقاضای جهانی نفت خام، همچنین افت شدید بهای این ماده، در سه مرحله تصمیم گرفتند سهمیه های تولید خود را چهار میلیون و 200 هزار بشکه در روز کاهش دهند و این رقم را به 24 میلیون و 845 هزار بشکه در روز برسانند.

همچنین اعضای این سازمان در چهار نشست سال گذشته این سازمان تصمیم گرفتند سهمیه تولید خود را بدون تغییر حفظ کنند.

اعضای اوپک به منظور بررسی سیاست های تولید چهارشنبه هفته جاری برای اولین بار در سال 2010 در یک نشست عادی در وین، پایتخت اتریش، گردهم می آیند.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom