بسم الله الرحمن الرحیم
سه شنبه، ۱۸ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 07
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز:
سهام پالایشگاه تبریز مرحله‌ای و متناسب با نیاز بازار عرضه می‌شود

۱۴:۰۵ (یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
» ظرفیت بنزین‌سازی پالایشگاه تبریز افزایش یافت
» پالایش نفت تبریز در تابلوی اصلی بازار اول درج شد
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه پالایش و پخش: محمدباقر دخیلی با اعلام این که نخستین عرضه سهام پالایشگاه تبریز 5 درصد از کل سهام است، گفت: سهام پالایشگاه تبریز به صورت مرحله ای و متناسب با نیاز بازار عرضه می‌شود.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار شانا تصریح کرد: بر اساس ماده 34 قانون سیاست های اصل 44، هم اکنون 20 درصد از سهام پالایشگاه تبریز به شرکت ملی پالایش و پخش و 30 درصد دیگر آن به عنوان سهام عدالت به شرکت کارگزاری سهام عدالت واگذار شده است.

وی افزود: بر اساس تصمیم دولت قرار شد میزان سهام عدالت به 40 درصد افزایش یابد.

به گفته دخیلی، قانون سیاست های واگذاری پالایشگاه ها نحوه هزینه کردن درآمد حاصل از فروش پالایشگاه ها در خزانه دولت را مشخص کرده است و بر اساس آن قرار شد بخشی از سهام پالایشگاه ها برای رد دیون اختصاص یابد، ولی تا کنون در باره واگذاری سهام پالایشگاه تبریز برای رد دیون تصمیمی گرفته نشده است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز تصریح کرد: پس از برگزاری جلسه نهایی با سازمان بورس، زمان واگذاری پالایشگاه و قیمت هر سهم برای عرضه در تابلو بورس اعلام می شود.

وی پیش بینی کرد سهام پالایشگاه تبریز تا دو ماه آینده در بازار عرضه شود.

دخیلی پیش تر در باره سودآوری سهام این پالایشگاه در صورت عرضه در بورس گفته بود: با توجه به شفاف بودن خوراک رسانی به پالایشگاه تبریز، به بخش خصوصی اطمینان می دهیم که با خرید سهام این پالایشگاه، سود بسیار خوبی عایدشان می شود.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom